PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asena ve Ece Gürsel karşı karşıya!


Hasret
02-28-2009, 22:43
Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen ''Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonası''nda, Oryantal Asena (Onur Çakmak) ve manken Ece Gürsel gösteri maçı yapacak.

Türkiye Kick Boks Federasyonu ve Marmaris Kick Boks Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyonaya 7 İsveçli ve 7 Türk sporcunun katılacağı açıklandı.

Marmaris Club Turban Grand Yazıcı Kongre Merkezi'nde 1 Mart Pazar akşamı saat 19.00 başlayacak şampiyonada, Asena ve Ece Gürsel'in gösteri maçı yapacağı, ayrıca Asena'nın şampiyonayı kazanan sporcuyla da karşılaşacağı bildirildi.

Şampiyona hakkında gazetecilere bilgi veren Marmaris Kick Boks Spor Kulubü Fahri Başkanı Selçuk Akay, şampiyonanın renkli geçeceğini ifade ederek, amaçlarının bu spor dalının yaygınlaşmasına katkı sağlamak ve bu sayede sporcuların başarılarını arttırmak olduğunu söyledi.

Bu arada, şampiyona öncesi Marmaris'teki bir çok reklam panosuna şampiyonada dövüşecek Asena ve Ece Gürsel'in afişleri asıldı. Asena ve Gürsel'in boks eldivenli afişleri vatandaşların ilgisini çekti.