PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP'li vekilden şok provokasyon !


Melancholy
02-27-2009, 23:29
DTP'Lİ VEKİL POLİSE ŞİŞE FIRLATTI
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/9/8/1/139813.jpg


DTP'li vekilden şok provokasyon!
Başbakan’ın Van mitinginde DTP’li vekilden provokasyon. DTP’li vekil terör örgütü sempatizanlarını kışkırtmak için elinden geleni yaptı.


Başbakan Erdoğan seçim çalışmalara devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van'da vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşın bu sevgi gösterisi karşısında DTP’li vekiller de boş durmadı.

Van’da yaşanan olay şöyle gelişti; DTP’li bir vekil terör örgütü sempatizanlarını kışkırtarak polislerin üzerinde saldırttı. Polis bu gruba müdahalesiyle polisten kaçan göstericiler DTP’li vekilin evine sığındı. Daha sonra DTP’li vekilde göstericiler daha da kışkırtmak için polislerin üzerine şişe attı, hakaretler savurdu. Polis bu duruma da temkinli yaklaşarak olayı büyümeden yatıştırmayı başardı. Ayrıca DTP İl binası önünde toplanan küçük bir grup ise miting alanına yürümek istedi. Polis bu grubun da yürümesine izin vermedi.

TUTUNAK TUTULDU

Alınan bilgiye göre daha sonra polis bölgede vekilin fırlattığı şişe kırıklarını toplayarak tutanak tuttu. Şimdi savcının bu durum karşısında işlem yapmasını bekliyor.

BAZI ESNAFLAR DÜKKANLARINI AÇMADI

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler öncesi bugün yapacağı Van ziyareti, bazı kesimler tarafından da protesto edildi. Kentin ara sokaklarındaki bazı işyerlerinin bugün sabah saatlerinden itibaren dükkanlarını açmadıkları gözlendi.

DTP AÇIK AÇIK TEHDİT ETMİŞTİ

DTP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Hüseyin Cengiz, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Van gezisinin provokasyon amaçlı olduğunu savumuştu. Cengiz, çıkabilecek olaylardan da Başbakan'ın sorumlu tutmuştu.


SAMANYOLU HABER

CanDostu
02-28-2009, 01:39
Kahrolsun DTP :zopa::mad::zopa: