PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piti Kebabı


Hasret
02-26-2009, 22:35
Malzemeler
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufkahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif
tuz

Yemegin Yapilisi
Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün orta ateşle haşlayın. Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin. Bu arada yufkaları ince ince didin.
Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin. Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin. Yufkaları incecik didin. Geniş ve derin bir kaba yayın. Üzerine etsuyunu gezdirin.
Nohut ve etleri de üzerine yayın. Dilerseniz tuz serpiphttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif servis yapın.

AFIYET OLSUN...