PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şivan Perver'in Erdoğan memnuniyeti


kelebek35
02-25-2009, 12:28
Başbakan Erdoğan’ın "Türkiye tarihiyle barışamadı. Ne Şivan’lar, ne civanlar annelerinden ayrı kaldı." sözlerini geri dön çağrısı kabul eden sanatçı Şivan Perver dönüş sinyali verdi.

Başbakan Erdoğan’ın "Türkiye tarihiyle barışamadı. Ne Şivan’lar, ne civanlar annelerinden ayrı kaldı. Merhum Özal ülkeye getirdiğinde hepimiz Cem Karaca’yı ne kadar da özlemiş olduğumuzu fark etmedik mi" sözlerini telefonda değerlendiren sanatçı Şivan Perver, "Bu bir geri dön çağrısıdır. Yeni albümüm bitince Türkiye’ye dönebilirim" dedi.
Almanya’da yaşayan ve basın sözcüsü Ahmet Dağ aracılığı ile sorularımızı yanıtlayan Şivan Perver, "Başbakanın bu duyarlılığına teşekkür ediyorum. Çok olumlu bir yaklaşım. Bakan Günay’ın çevresinden bugün (dün) telefon aldık. Kendisi de bizimle biraraya gelip görüşmek istiyor" dedi.

Erdoğan’la görüşme olabilir

Dubai, Kanada gibi birçok yerde konserleri olduğunu söyleyen Perver, "Nisan sonlarına doğru bitecek. Türkiye’deki insanların kardeşlik, barış, eşit ve özgürce yaşaması için üzerimize düşen görevi yerine getiririz. Bakan Günay veya Başbakan Erdoğan’la önümüzdeki günlerde görüşme olabilir. Görüşme nerede olur onu bilemem" dedi.
Perver’in basın sözcüsü Ahmet Dağ ise şöyle konuştu: "Şivan Perver, Başbakan ile bir görüşmede bulunmadı. Bulunsa da bunda kötü bir durum yok. Sanatçı olarak her insanla görüşebilir ama yerel seçimlerin yapılacağı bu dönemde değil. AKP ve Başbakan, DTP bile olsa böyle bir siyasi duruma alet olmayacak. Seçimlerden sonra bu tür görüşmeleri yapabiliriz. Ama şunu iyi bilsinler ki, seçimlere malzeme olmayacağız."


Hürriyet