PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hofer'dan Akgül'e ziyaret!


Hasret
02-25-2009, 03:01
Avrupa Bisiklet Birliği (UEC) Genel Sekreteri Ronald Hofer, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Ulus'taki genel müdürlük binasında gerçekleşen ziyarette, genel sekreter Hofer'ın yanı sıra Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

21-25 Temmuz 2010 tarihlerinde Ankara'da yapılacak Avrupa Yol Bisikleti Şampiyonası'nın hazırlık ve parkur incelemeleri için başkentte bulunan UEC Genel Sekreteri Hofer, çalışmaları çok beğendiğini belirterek, ''Yol ve parkurların bu kadar geniş ve güzel olacağını tahmin etmiyordum. Parkur çok başarılı. Türkiye aday olması halinde Ankara'da dünya şampiyonası da düzenleyebilir'' diye konuştu.

Bisiklet Federasyonu'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Hofer, ''2007 Kapadokya Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası çok iyi geçmişti. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu da bu başarıları pekiştirdi'' dedi.

Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül ise 2010 Avrupa Yol Bisikleti Şampiyonası'na büyük önem verdiklerini dile getirerek, ''Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Türkiye'nin tanıtımı için önemli bir yarışma. Elimizden gelen desteği vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu da genel sekreter Hofer'ın Ankara'ya ilk kez geldiğini vurgulayarak, ''Görüşleri bizim çalışma şevkimizi daha da artırdı. Ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Hedefimiz 2012 ya da 2013 yıllarında dünya şampiyonasını Ankara'da gerçekleştirmek'' şeklinde konuştu.