PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Taraftar desteğiyle kupayı alırız''


Hasret
02-25-2009, 03:01
Avrupa Voleybol Federasyonu, GM Capital Challenge Cup Final-Four organizasyonunu Arkas Spor'a verdi. Tarihte ilk kez İzmir'in ev sahipliği yapacağı Voleybol Dörtlü Final karşılaşmaları 21-22 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Voleybol GM Capital Erkekler Avrupa Challenge Kupası çeyrek final maçında Fransa'nın Tourcoing takımını altın setle 4-0 yenerek dörtlü finale kalan Arkas Spor, Avrupa Voleybol Federasyonu'na dörtlü finalin İzmir'de oynanması için talepte buldu.

Yunanistan ve Romen takımların da ev sahipliği için başvurduğu CEV'den dün gelen müjdeli haber mavi-beyazlı kulübü ve İzmir'i sevince boğdu.

Bu organizasyonla tarihte ilk kez İzmir'in ev sahipliği yapacağı dörtlü final karşılaşmaları, 21 Mart Cumartesi ve 22 Mart Pazar günü Mavişehir'deki Karşıkaya Arena'da gerçekleşecek.

Geçtiğimiz sene İtalya'nın voleyboldaki dünya markası Pallavolo Modena takımının kazandığı final bu yıl, Türkiye, Yunanistan, Polonya ve Romanya takımlarının mücadelesine sahne olacak.

" Taraftar desteğiyle kupayı alırız"
Arkas Spor Asbaşkanı Bernard Arkas, İzmir'e bir ilk daha yaşattıkları için çok mutlu olduklarını belirterek; "Arkas Spor tüm İzmir'in takımı olabilmeyi kısa sürede başardı. İzmirli taraftarlarımızın desteğiyle Avrupa sahnesinde bu başarıları kazandık. Challenge Cup Dörtlü final karşılaşmalarını İzmir'e getirmemiz taraftarlarımıza bir teşekkür niteliğindedir. Yine taraftarımızın desteği ile kupayı müzemize götüreceğimize yürekten inanıyorum. Tüm İzmirlileri bu muhteşem karşılaşmaları izlemeye davet ediyorum" dedi.

21 Mart Cumartesi günü Arkas Spor, Yunanistan'ın E.A. Patras takımı ile Romanya'dan Tomis Constanta ise Polonya takımı Jastrzebski Wegiel ile karşılaşacak.

Kazananlar 22 Mart Pazar günü şampiyonluk karşılaşmasına çıkarken, kaybedenler 3'üncülük ve 4'üncülük mücadelesi verecek.