PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz de askıda mısınız ?


Hasret
02-25-2009, 02:50
Bir türlü tamamlanmayan işlerhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif genel bir huzursuzluk halihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif bir o yana bir bu yana giden koşullarhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif karar verememehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kimi zaman detaylar içinde kaybolmahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif eğer bu ve benzeri durumlardan siz de çok şikayet ediyorsanızhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Satürn-Uranüs karşıtlığından muzdaripsiniz demektir. 25 Şubat günü Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniay önümüzdeki bir ay boyunca bu tür dalgalanamalarhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kararsızlıklar ve arayışlarla yüzleşeceğimizi anlatıyor. Balık esin sahibihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif son derece yaratıcıhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif sınırsız hayaller kurabilenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ancak hayallerini gerçekleştirmesi için dürtüklenmesi gerekenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif karmaşıkhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif aynı anda iki noktaya birden gitmeye çalışanhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif bulanık bir burçtur. 2003’ten bu yana bu burca ilerleyen Uranüshttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Balık burcunun engin okyanusundahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif sınırsız potansiyeller evreninde iyice delişmenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif dengesizhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif heyecanlı ancak içinden öyle estiği gibi hareket eden bir tavır sergiliyordu. Bir öğrencim Balık “eserikli” bir burçturhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ne yapacağı belli olmaz derhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif beraber güleriz. Gerçekten Balık hem esine açık hem de kimi zaman bu esinlerin dengesini bozduğu bir kişilik sergiler. Ancak 2007 sonbaharından itibarenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Satürn’ün Başak burcuna geçmesi ile birliktehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kendi başına takılan Uranüshttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif birden kısıtlandığınıhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif başka bir şeyler yapması gerektiğini hissetti.
Önümüzdeki bir ay boyuncahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Satürn-Uranüs karşıtlığını çok daha fazla hissedeceğiz. Neden dersenizhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif 11 Mart’ta gerçekleşecek dolunayda dahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Güneş ve Uranüs yanyana gelirkenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Satürn’ü tam karşısına alacaklar. Nedir bu gerginlikhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif nelerle karşı karşıyayızhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif gökyüzü bize ne anlatmaya çalışıyor ? Bu dönemde sınısız hayaller ve güçlü ilhamlar içindeyiz. Balık burcunda ilerleyen Güneş hissettiklerimize önem vereceğimizihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kendimizi bir idealehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif gerçekte olmayan ancak bizi besleyenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif bizden daha büyük bir merkeze doğru çekileceğimizi anlatıyor. Bu ideal kişiselhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif sosyal ya da spiritüel de olabilirhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ancak ne olursa olsunhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ayaklarımızı yerden kesenhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif bizi sanki piyangodan para çıktığını hayal ettiğimizdeki gibi şaşkına çevirebilecek bir duruma benzeyebilir.
Ne ki Satürn’ün muhalefeti sayesindehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif gerçeklerin de ısırdığını görebiliriz. Hatırlayınhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ABD’de başkanlık seçimlerihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif 4 Kasım’dahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif beş kez tekrar edecek olan Satürn-Uranüs karşıtlığının ilkine rastlamıştı. İkinci karşıtlık 5 Şubat’ta oldu ve bu dönemdehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif vaadedilen şeylerle gerçekler arasındaki uçurumun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İşte Satürn bize çıplak gerçeğihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif hayallerimizin tuzla buz olduğuhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif soğukhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kısıtlayıcı koşulları anlatır. Bu dönemde hayallerimizle gerçekler arasındaki fark ne kadar büyük olursahttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif bu hayallere detaylara bakarakhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif sabırla çalışarakhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif ince eleyip sık dokuyarakhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kısaca biraz Başaklık yaparak daha kolay yaklaşabiliriz. 11 Mart civarında duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirmelisiniz. Kendinizi bir terazinin üzerinde düşünmelihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif hayallerim için neler yapıyorumhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif neler yapabilirim diye düşünmelisiniz. Belki ilk hayaliniz hiç gerçekleşmeyecek gibi gözükebilir ancak size o yola sokan bambaşka nedenler de olduğunu farkedebilirsiniz.