PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'a 10 trilyonluk maskot !


Melancholy
02-24-2009, 12:13
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1235401384-alanzinho.jpg
Trabzon'a 10 trilyonluk maskot!

Yerel gazeteler bu oyuncunun futbolunu sorgularken, “10 trilyonluk maskot” ve “Trabzon’u Alan bozdu” gibi başlıklar kullanıldı.


Trabzonspor’da yönetim, yenilgiyi kimseye fatura etmemesine karşın, yerel basının hedef ismi Alanzinho oldu. Devre arasında Norveç’in Stabaek kulübünden 3.9 milyon euroya transfer ettiği Brezilyalı futbolcuyu topa tutan gazeteler, bu transferi eleştirdi.

Karadeniz Gazetesi, eski futbolcular Ali Kemal Denizci ve İskender Gönen’den de görüş alarak verdiği haberde, “10 trilyonluk maskot” başlığını kullandı.

Haberde Denizci’nin, Alanzinho hakkında, “Kötü veya iyi futbolcu demiyorum ama cambazlıkla bu iş olmaz. O boy 10 trilyon etmez”, Gönen’in de “Trabzonspor, Alanzinho ile dertsiz başına dert aldı. Hem de 10 trilyon ödeyerek” ifadelerine yer verildi.

Taka gazetesi, “Trabzon’u Alan bozdu” başlığıyla verdiği haberde, 4 maçta forma giyen Brezilyalı oyuncun transferinin tartışıldığı ve futbolcunun Denizlispor maçında hiçbir varlık gösteremediği ifadelerine yer verdi.

Kuzey Ekspres ise, 72 dakika Alanzinho’nun adeta saç baş yoldurduğu, Karadeniz’de İlkhaber Gazetesi ise Brezilyalı oyuncunun oynadığı futbol ile sınıfta kaldığı görüşünü aktardı.

Yenilgiye fatura yok
Denizlispor yenilgisinin ardından mini bir toplantı yapan yönetim, mağlubiyeti kimseye fatura etmedi. Yönetim kurulu, yoğun eleştiri alan Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularına sahip çıktı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Atacağımız golleri atamadık, yemeyeceğimiz golleri yedik. Sonuçta mağlup olduk. Ancak maç sonunda oturup bunun faturasını da birilerine çıkarmadık. Bizim görevimiz, teknik heyet ve futbolcuların moralini yüksek tutmak. Bunun için yoğun şekilde çalışacağız” diye konuştu.

Hacısalihoğlu, “Antalyaspor maçını kazanırsak her şey düzelecek ve yoluna girecek demiyorum ama yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

Colman’a uyarı
Gustavo Colman’ın form düşüklüğünün özel hayatından kaynaklandığı söylentileri Trabzonspor Yönetimi’ni harekete geçirdi. Arjantinli futbolcuyu, özel hayatına çeki düzen vermesi konusunda uyaran yönetim, özellikle yabancı oyunculardaki düşüşün nedenlerini de araştırmaya başladı. Bu arada bordo-mavili futbolcular, Antalya maçının hazırlıklarına dün başladı.

internetspor