PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'de büyük operasyon


Melancholy
02-24-2009, 11:54
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1234262877-1.jpg
Fenerbahçe'de büyük operasyon

Gelecek yılın çalışmalarına şimdiden başlayan Aziz Yıldırım Yönetimi, Aragones ile yolları ayırmayı, 4-5 kaliteli oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor...


Avrupa defterini erken kapatan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında 5 maçta 10 puan kaybedince, yönetim yeni planlamaya gitti.

Fanatik'in haberine göre; Neşteri eline alan Başkan Aziz Yıldırım’ın, önümüzdeki sezon için radikal kararlar almayı düşündüğü belirlendi.

Buna göre, 2 senelik sözleşmesi bulunmasına karşın, taraftarın, camianın ve futbolcuların güven duymadığı teknik direktör Aragones ile sezon bitiminde büyük olasılıkla yollar ayrılacak. İspanyol hocayla masaya oturacak olan yöneticiler, sorunsuz çıkış yolu arayacak.

Genel menacer arayışları
Düşünülen bir başka uygulama da, genel menacerlik müessesesine geçmek. Bunun için Bülent Uygun, Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Pierre van Hooijdonk’tan birisiyle anlaşma yoluna gidilecek.

Hocanın yanısıra Maldonado, Josico, Burak, İlhan, Can, Gürhan, Yasin gibi oyuncular da gözden çıkarılacak. Yönetimin, önümüzdeki sezon 4-5 çok kaliteli oyuncu alınması konusunda görüş birliğine vardığı belirlendi.

Yani Fenerbahçe, yeni sezona radikal değişiklikler yaparak girecek

internetspor

CanDostu
02-24-2009, 22:06
oyuncularda sorun yok sorun hoca'da takımı iyi şekilde yönetecek bi hoca lazım