PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skibbe şakası gerçek oldu !


Melancholy
02-24-2009, 11:37
TANER CİMBOM'U SARSAN MAÇ ÖNCESİ NE DEDİ?
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/9/2/6/139260.jpg


Skibbe şakası gerçek oldu!
G.Saray'a 4 gol atıp tarihe geçen Taner Gülleri "Maç öncesi 'Kazanırız ve Skibbe'yi göndeririz' açıklamam şakaydı ancak gerçek oldu" dedi.

Galatasaray'ı yıkan isim olan ve Skibbe'nin sonunu hazırlayan Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri, evinin kapılarını sadece SABAH'a açtı. Dört Büyükler'in belalısı yıldız futbolcu, muhabirimiz Fehmi Özgüler'e kendisi hakkında merak edilen her şeyi anlattı. Futbola 10 yaşında Adana Demirspor altyapısında başlayan Taner, bugüne kadar 9 farklı takımda oynadı. Fethiye, Tarsus İdman Yurdu, Bursa, Beykoz, Sakarya, Kayseri, Antalya takımlarında görev yapan 32 yaşındaki futbolcu, "Antalya ve Kocaeli ile 2. Lig'de (şimdiki adıyla Bank Asya Birinci Lig'de) iki şampiyonluk yaşadım. Ayrıca Fethiye ve Kocaeli'de iki kez gol kralı oldum" açıklamasını yaptı.

GALATASARAY'A SEMPATİM VAR

5-2 Kocaelispor lehine sonuçlanan ve futbol dünyasında deprem yaratan G.Saray maçından önce, "Gol atacağım ve Skibbe'yi göndereceğim" söylemine de değinen Taner, "Maçtan beş saat önce bir arkadaşıma, 'Biz maçı kazanacağız ve Skibbe'yi yollarız' diye şaka yapmıştım. Ama görülüyor ki, bu şaka gerçek oldu" yorumunda bulundu. Yıldız oyuncu, "4 Büyükler'de oynamak ister misin?" şeklindeki soruya ise. "Önümüzdeki sezon böyle bir teklif gelirse, kabul ederim. Kendime çok iyi bakıyorum. Futbol benim her şeyim" cevabını verdi. Taner, Galatasaray'a sempatisi olduğu iddialarını da doğruladı ve "Annem ve babam Galatasaraylı. Benim de küçüklüğümden beri Galatasaray'a bir sempatim var. Ama Kocaelisporluyum ve şu an ligde kalmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu. Galatasaray zaferinden sonra telefonlarının kitlendiğini de dile getiren Taner, "Annem ve babam beni ilk kutlayanlardı. Telefonlarım hiç susmadı. Hayatımda yaşadığım en mutlu akşamdı" dedi.

Tuttuğu takımı golleriyle devirdi"

Taner Gülleri'nin Galatasaray'a 4 gol atması memleketi Adana'da büyük ses getirdi. Golcünün babası Ali Gülleri, oğluyla gurur duyduğunu söyledi. Baba Gülleri, "Biz ailece Galatasaraylıyız. Oğlum Taner tuttuğu takımı golleriyle devirdi. Kendisini ilk kutlayanlardandım. Sabaha kadar uyumadım. Hala tebrik telefonları geliyor" dedi.

Kazadan sağ çıktı

Taner Gülleri'nin ilginç bir hayat hikayesi de ortaya çıktı. 2002'de Sakaryaspor'da oynayan golcü, yeşil-siyahlılarla Sivas deplasmanına giderken trafik kazası geçirdi. Takım arkadaşı Fırat ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza için Taner, "Eğer o gün hostes koltuğunda oturmasaydım, bugün hayatta olmayacaktım" dedi.

SABAH