PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aragones için son 180 dakika


Melancholy
02-23-2009, 18:44
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1234351726-aragones.jpg
Aragones için son 180 dakika

Gençlerbirliği maçından sonra toplanan Fenerbahçe yönetimi önemli kararlar aldı. Görünen o ki, Aragones'in de suyu ısınıyor.


Ligde ve kupada oynanacak olan iki Sivasspor maçı beklenecek eğer bu iki Sivasspor maçından kötü sonuçlar alınırsa Aragones ile hemen yollar ayrılacak.

Geçen hafta 7-0'lık Hacettepe maçından sonra "Aragones ile iki yıl daha birlikteyiz" diyen asbaşkan Ali Koç, G.Birliği mağlubiyetinden sonra geri adım attı. Ali Koç, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Sezon sonu oturur konuşuruz. Hacettepe maçından sonra da 'Yılın muhasebesini yapar, ona göre yolumuzu çizeriz' demiştim. Sözlerim yanlış anlaşıldı" diye konuştu. Koç'un sözleri, "Aragones yolcu" diye yorumlandı.

İki kredisi daha kaldı

G.Birliği yenilgisiyle zirveden iyice uzaklaşan F.Bahçe'de, Fotomaç'ın haberine göre, Sivas'la ligde ve kupada oynanacak maçların kaybedilmesi halinde sezon sonu bile beklenmeden İspanyol hocanın gönderilebileceği konuşuluyor.

Bazı yöneticiler, "Aragones zaten yanlış seçimdi" diyerek Dede'ye desteğin tamamen çekildiğini de kanıtladı. Aragones'in de kafasında F.Bahçe'yi bitirdiği, kalırsa sezon sonunda yönetimle sözleşmesinin feshini konuşacağı belirtiliyor.

internetspor