PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'da radikal kararlar geliyor


Melancholy
02-22-2009, 23:49
HELVACI: YARIN RADİKAL KARARLAR ALACAĞIZ
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/9/0/6/139060.jpg


G.Saray'da radikal kararlar geliyor
Galatasaray'ın, Kocaelispor karşısında aldığı 5-2'lik yenilginin ardından sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri bir araya geldi.

Maçın ardından Mecidiköy'deki Galatasaray Sportif AŞ'de toplantıya giren yöneticilerden ikinci başkan Mehmet Helvacı, yarın radikal kararlar alacaklarını söyledi. Galatasaray'ın bugün kötü futbol sergilediğini anlatan Mehmet Helvacı, ''Yarın radikal kararlar alacağız. Bunun sorumlusu kimse, bu kararlar onun hakkında olacak'' dedi.

Bir basın mensubunun, teknik direktör Skibbe'nin istifa etmeyeceği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, Mehmet Helvacı, ''Olabilir. Bu onun düşüncesi. Yarın alacağımız kararı öğreneceksiniz'' diye konuştu.

Geçen sezon da benzer kararlar aldıklarının anımsatılması üzerine Helvacı, ''Geçen sene haklı olduğumuzu sezon sonunda gördünüz. Galatasaray hiç bir kararı tepkiyle almaz. Her şeye bakarak karar alacağız'' ifadesini kullandı.

Helvacı, Galatasaray'ın şampiyonluk şansının devam ettiğini de dile getirdi.

Bu arada, teknik danışman Karl Heinz Feldkamp'ın da katıldığı toplantı devam ediyor.


GÜLLERİ:KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ BİR SONUÇ ALDIK

Galatasaray karşısında takımına 4 gol kazandıran maçın yıldızı Taner Gülleri, sarı-kırmızılı rakipleri karşısında kimsenin beklemediği bir sonuç aldıklarını söyledi.

Taner, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için önemli bir maç olduğunu belirterek, ''Rakiplerimizin kazandığı bir haftada biz de galibiyet için ekstra motive olmuştuk. Kimsenin beklemediği bir sonuç aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Matematiksel olarak ligde kalma şansımız devam ediyor. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Galatasaray galibiyetiyle iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.

Kocaelisporlu futbolcu Galatasaray savunmasının zaafları olduğunu ifade ederek, ''Ama bizim oynadığımız oyun daha önemliydi. Sonucu almamızı buna bağlıyorum'' dedi.

Taner, bu sezon gösterdiği performans konusundaki soruyu ise ''32 yaşındayım. Biraz geç açıldım. Ama vücudum beni taşıdığı sürece oynamaya çalışacağım'' diye yanıtladı.

Golcü futbolcu, milli takımla ilgili soru üzerine ''Milli takım benim en büyük hayalim. İnşallah bir gün o da gerçekleşir'' dedi.

TANER GOLLERİNİ KİMSESİZ ÇOCUKLARA ADADI

Galatasaray karşısında 4 gol atan Taner Gülleri, gollerini kimsesiz çocuklara armağan etti.

Karşılaşma sonrası Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Taner, 4 gol atmasının kendisi adına çok iyi olduğunu ifade ederek, ''Hafta içi Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etmiştim. Orada çocuklara gol atacağım yönünde söz vermiştim. Gollerimi onlara armağan ediyorum'' ifadesini kullandı.

Galatasaraylı futbolcu Baros'un kullandığı penaltı atışını kurtararak takımının galibiyetinde büyük rol oynayan yedek kaleci Kılıçarslan da ''Bana göre penaltı değildi. Ama oldu. Yeni baba oldum. Bebeğim bana uğurlu geldi'' dedi.

GALATASARAYLI YÖNETİCİLER FELDKAMP İLE TOPLANTI YAPTI

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyeleri, maçtan sonra teknik danışmanları Karl Heinz Feldkamp ile toplantı yaptı.

Başkan Adnan Polat ve yöneticiler, toplantıdan sonra kendilerini bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadan stattan ayrıldı.

Öte yandan, protokol tribünü önünde toplanan bir grup taraftar, teknik direktör Michael Skibbe'yi istifaya davet ederken, futbolculardan Sabri'yi de takımda istemedikleri yönünde tezahürat yaptı.

Taraftarların protestosu takımı taşıyan otobüsün stattan ayrıldığı dakikalara kadar sürdü.



samanyoluhaber