PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'da yeni stat çalışması!


Kalpsiz_
11-11-2007, 23:50
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı, Muzaffer Ermiş, yeni statla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, Trabzon'daki hukuki ve bürokratik süreci tamamlayıp, dosyayı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne takdim ettiklerini söyledi.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Trabzonspor, hayata geçirmek istediği projeleri bir an önce başlatmak istiyor. Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun yüz yılın projesi olarak nitelendirdiği yeni statla ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Trabzon ve Trabzonspor'un geleceğini ilgilendiren yüz yılın projesi olarak nitelendirdikleri Trabzonspor Kültür, Turizm ve Spor Kompleksi ile ilgili olarak Trabzon'daki hukuki ve bürokratik süreci tamamladıklarını belirterek, "Dosyayı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne takdim ettik. Milli Emlak Genel Müdürlüğü de gerekli işlemleri tamamladıktan sonra izinle ilgili kısmı tamamlayıp, bu konuda önemli bir aşama mesafe almış olacağız ve sürecin önemli bir kısmı tamamlanmış olacak. Çok kısa bir süre içinde kullanım hakkını elde etmiş olacağız" dedi.

Ermiş, hedeflerinin 2011 yılında yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatları'na yeni stadı yetiştirme olduğunu sözlerine ekledi.


24.10.2007

Kaynak : İHA