PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Çivicimizi de güzel çivilemeyi..."


Hasret
02-21-2009, 19:17
Boluspor için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş, bu kez ligde kalma mücadelesi veren Bolu Belediyespor'un bayan voleybol takımı için soyunma odasında dua okudu.

Lütfü Hoca'nın, "Ya ilahel alemin, teknik heyetimize güzel taktik vermeyi, sahaya yayılmayı, karşıdan gelen topları güzel disiplinle kesmeyi, pasörümüzden güzel havaya topu kaldırmayı, çivicimizi de güzel çivilemeyi kendisinden nasip eyle yarabbel alemin" duası, el açan AKP'li Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı ve sporcuları güldürdü.

Bolu'da her kesim tarafından sevilen Lütfü Hoca, Boluspor'a için okuduğu dualarla ulusal televizyonlarda ve gazetelerde yer alarak adını duyurdu. Lütfü Hoca'nın, Boluspor için okuduğu "Başta kalecimize karşıdan gelen bütün topları bir panter misali uçarak 90'dan da dahi olsa yakalamayı, defans oyuncularımıza karşıdan gelen bütün topları kesmeyi, kendi arkadaşlarına isabetli pas olarak atmayı, sağ-sol açıklarımıza fırtına gibi esmeyi, santraforumuza güzel orta yapmayı, golcülerimize de 90'dan rakip kaleye topu takmayı nasip eyle yarab-el alemin" duası internette video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen görüntüler arasında yer aldı.

Lütfü Hoca bu kez 2'inci Bayanlar Voleybol Ligi'nde son sırada bulunan Bolu Belediyespor için dua okudu. Dün, 17 Temmuz Spor Salonu'nun soyunma odasında slip mayoları bulunan sporcular sandalyelere oturarak, Lütfü Hoca'nın okuduğu dua için el açtılar. Lütfü Hoca besmele çekerek, "Ya rabbel alemin, şu anda güzel bir mekanda, güzel insanlarla birlikte kapına çıkmak üzere hazırlandık geliyoruz. Senin en çok hoşuna giden kapına gelenlerdir. O kapıya dualar ile geliyoruz. Lütfen kabul eyle, kızlarımızı başarılı eyle yarabbi. Değerli özlerle, güzel sözlerle, güzel yüzlerle, uygun hareketlerle karşındayız. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya açıldığı şu güzel saatte sana açılan elleri, sana açılan gönülleri, sana sena edenleri, bilhassa filenin sultanlarını halisi niyetinden vasıl eyle yarabbi. Ya ilahel alemin, teknik heyetimize güzel taktik vermeyi, sahaya yayılmayı, karşıdan gelen topları güzel disiplinle kesmeyi, pasörümüzden güzel havaya topu kaldırmayı, çivicimizi de güzel çivilemeyi kendisinden nasip eyle yarabbel alemin. Yavrularımızı başarılı eyle, her türlü tehlikelerden, musubetlerden, felaketlerden, kem gözlerden nazarlardan muhafaza eyle yarabbel alemin. Her türlü tehlikeden, tekmeden, çakmadan, sakatlıktan muhafaza eyle yarabbel alemin. Filenin sultanlarının başarılı olabilmesi için El Fatiha" diye dua okudu.

Duanın okunması sırasında el açan sporcular, Lütfü Hoca'nın yanında oturan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'nın yüzlerinde tebessümler oluştu. Bazı sporcular gülmemek için dudaklarını ve formalarını ısırırken, bazıları da elleriyle yüzünü kapadı. Sporcular daha sonra pasta keserek yediler.

Bolu Belediyespor yarın Anadalu Üniversitesi ile sahasında karşılaşacak.