PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İş Hayatına İlk Adım Eğitimi


ALONE53
02-20-2009, 23:40
İş Hayatına İlk Adım Eğitimi
Organizatör :
Üniaktivite / Arzu Uğur Eğitim, Danışmanlık
Yer :
4. Levent / İstanbul
Başlangıç :
28/02/2009 Cmt 10:30
Bitiş :
21/03/2009 Cmt 15:00

İş hayatına adım atarken artık üniversite diploması tek başına yeterli olmuyor. Rekabetin acımasız yüzü ile en çok yeni mezunlar karşı karşıya kalmakta. Üniversite mezunlarının diploma notu ne kadar iyi olursa olsun, iş dünyasının beklentilerini karşılamaları mümkün değil. Peki ne yapmak gerekiyor? İş hayatına nasıl hazırlanmak gerekiyor?



Bunun için iş dünyasının öncelikli beklentilerini karşılayabilecek becerilere sahip olmak gerekiyor. Bu becerilere sahip olabilmeniz, iş hayatının gerçeklerini anlayabilmeniz için çok özel bir eğitim programı hazırladık. Bu programdaki eğitimler sayesinde ciddi yetkinliklere sahip olabilirsiniz. Ayrıca CV’niz de önemli bir referans oluşturabilirsiniz.




Eğitim paketinde yer alan programlar sayesinde, şirket kültürünü anlama, ona adapte olabilme, pazarlama ve satışın püf noktaları, müşterilerin algı şifrelerini çözme gibi önemli konular yer almakta.




Eğitimlerdeki örnekler günümüzde yaşanmış şirket hikayelerinden oluşmuştur. Her hafta iş dünyasından bir uzmanın katılacağı eğitimde, güncel bilgiler katılımcılarla paylaşılacak ve katılımcılar uzmanlarla birebir görüşme imkanı bulacaktır. Her eğitim sonunda kişilere sertifika verilecektir.




EĞİTİM TAKVİMİ

http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/9360/is_hayatina_ilk_adim_egitimi