PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Şampiyon Kartal, en büyük Kartal" Holosko Beşiktaşta


pesimist
12-29-2007, 22:28
Beşiktaş'ın, V. Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Menajeriyle beraber Antalya'daki V. Manisaspor kampından ayrılarak Atatürk Havalimanı'na gelen Holosko basın mensupların sorularını yanıtlarken

Türkçe olarak, Beşiktaş geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Golcü futbolcu, "Herkese teşekkür ediyorum. Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin ve başkan Yıldırım Demirören'e beni transfer ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefim Beşiktaş'la şampiyonluğu yakalamak. Şampiyonlar Ligi'nden elendik ama Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Holosko'nun menajeri bu transferde Beşiktaş'ın yapmış olduğu maddi federakarlıklara değindi ve Holosko'nun kareyerinde önemli bir sayfa açtığını ifade ederek, "Bu transferin gerçekleşmesinde maddi olanaklarını zorlayan siyah beyazlı kulübün yetkililerine teşekkür ediyoruz. Holosko kariyerinde önemli bir sayfa açtı. Beşiktaş'ın başarısı için elinden geleni yapacak. Ayrıca siyah beyazlı taraftarlar da Holosko'nun Beşiktaş'ı tercih etmesinde önemli bir etken oldu. Bazı teklifr daha vardı ama O Beşiktaş'ı tercih etti" diye konştu.

Slovak futbolcu son olarak basın mensupları aracılığıyla taraftarlara ve camiaya mesaj yolladı. Holosko Türkçe "Şampiyon Kartal, en büyük Kartal" diyerek sözlerini tamamladı.

Holosko havalimanından Nevzat Demir Tesisleri'ne hareket etti. Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Kaynak (http://www.sporx.com/futbol/superlig/93002/)

Hayırlı olsun çok istiyordu beşiktaşı umarım faydalı olur ve uzun yıllar hizmet eder beşiktaşımıza..

Kalpsiz_
12-29-2007, 22:32
hayırlı olsun.

alfonzo28
12-29-2007, 22:34
hayırlı olsun
ama el yakıo be aga:D

Suskun_Prenses
12-29-2007, 22:45
he ya çok para verdiler ama boşuna Beşiktaşa gelen tüm iiler kötü olup gidio ya anamıyrm bu işi yeter ulan :D bu bari bi işe yarasın

pesimist
12-29-2007, 22:47
he ya çok para verdiler ama boşuna Beşiktaşa gelen tüm iiler kötü olup gidio ya anamıyrm bu işi yeter ulan :D bu bari bi işe yarasın

Beşiktaşı çok istedi formasını giydi tezahuratlarını söyledi en azından tribünlerin gönlünü feth etti şimdiden.!!! Ve birde başarılı olursa süper olur o zaman.!!

Suskun_Prenses
12-29-2007, 22:49
Beşiktaşı istemek yetmio ya bize ii forvet lazım Allah yardmcımz olsn

pesimist
12-29-2007, 23:04
Amin amin büyük klüplerin peşinde koştuğu bir forvetti.!!
ve o BEŞİKTAŞI seçti.!!