PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor'da milli düşüş


Kalpsiz_
11-11-2007, 23:39
Trabzonspor futbolcuları Milli Takım'lara çağırılmaz oldu.
Turkcell Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiremeyen Trabzonspor’da, milli takımlara giden oyuncu sayısında da düşüş yaşanıyor.

Bordo-mavili takımda (A) Milli Takım’ın Norveç ve Bosna Hersek ile yapacağı maçların aday kadrosuna sadece Gökdeniz çağrılırken yabancı oyuncular içinde de Jabi, Gine Milli Takım kampına davet edildi.

Karadeniz ekibinde takım kaptanı Hüseyin Çimşir (A) Milli Takıma, son dönemlerde sürekli ülkesinin milli takımına giden Yattara ise Gine Milli Takımı’na çağrılmadılar. Ergin Keleş’de Ümit Milli Takım’da bu kez kendine yer bulamadı.

(A) Milli Takım kampına çağrılan Rusya’nın Zenit Petersburg takımı oyuncusu Fatih Tekke ile Sivassporlu Sedat Bayrak, daha önce Trabzonspor’un altyapısından yetişen oyuncular olarak dikkat çekiyor.

Karadeniz ekibinde en son 5 Haziran’da Brezilya ile yapılan özel maça davet edilen Umut Bulut ise bu sezon milli takım kadrosuna hiç davet edilmedi.

Kaleci Tolga Zengin ve Tolga Seyhan ise 16 Ağustos 2006’daki Lüksemburg maçının ardından (A) Milli Takım’da kendilerine yer bulamadılar.

aa