PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray zirveyi sevdi


Kalpsiz_
11-11-2007, 23:29
Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni yenen Galatasaray, liderliğini sürdürdü.
Turkcell Süper Lig'de 12. haftanın son maçında, Gençlerbirliği'ni 3-2 yenen Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü.

Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşmada, Kerem'in 3. dakikadaki golüyle 1-0 yenik duruma düşen Galatasaray, Mehmet Topal, Serkan ve Lincoln ile bulduğu gollerle 3-1 öne geçti.

Maçın son dakikalarında kalesinde bir gol daha gören sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği'ni 3-2 yenerek, sahadan 3 puanla ayrıldı ve bu hafta da liderliğini korudu.

Kayserispor ile deplasmanda mücadele eden Fenerbahçe, Edu'nun 28. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasıyla, büyük bölümünü 10 kişi götürdüğü karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak, haftayı puansız kapattı. Sarı-lacivertliler bu yenilgiye rağmen 3. sıradaki yerini korudu.

Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor, Beşiktaş'ı seyircisinin önünde yenerek bu hafta da Galatasaray'ı zirvede yalnız bırakmadı. Beşiktaş, bu yenilgiyle, Şampiyonlar Ligi'ndeki ağır Liverpool mağlubiyetinin ardından taraftarını yine üzdü ve haftayı puansız kapattı.

Toplam 25 golün atıldığı 12. haftada, 5 maçı ev sahibi, 2 maçı deplasman takımları kazanırken, 2 karşılaşma da berabere tamamlandı. Gol krallığı yarışında Beşiktaş'a 1 gol atan Sivassporlu Muhammed Ali 8 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 6'şar golle Denizlisporlu Yusuf, Gaziantepsporlu De Nigris ve Trabzonsporlu Gökdeniz, 5'er golle de Fenerbahçeli Semih, Beşiktaşlı Bobo, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Adriano, Galatasaraylı Ümit Karan ve Nonda, Kayserisporlu Gökhan, Sivassporlu Mehmet Yıldız ile Vestel Manisasporlu Holosko izliyor.

Ligde bu hafta yapılan maçların sonuçları, gelecek haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Denizlispor-Trabzonspor: 2-0
Ankaraspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 1-1
Konyaspor-Çaykur Rizespor: 2-1
Kasımpaşa-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: 1-3
Vestel Manisaspor-Bursaspor: 1-1
Ankaragücü-Gaziantepspor: 1-0
Beşiktaş-Sivasspor: 1-2
Kayserispor-Fenerbahçe: 2-1
Galatasaray-Gençlerbirliği: 3-2

GELECEK HAFTA

(A) Milli Takım'ın Norveç ve Bosna Hersek ile yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları nedeniyle Turkcell Süper Lig'de önümüzdeki hafta maç oynanmayacak.

Lig'de 13. haftanın programı şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor,
Gençlerbirliği Oftaşspor-Beşiktaş,
Sivasspor-Kayserispor,
Trabzonspor-Galatasaray,
Ankaragücü-Vestel Manisaspor,
Bursaspor-Konyaspor,
Çaykur Rizespor-Kasımpaşa,
Fenerbahçe-Ankaraspor,
Gaziantepspor-Gençlerbirliği

_SoN_
11-12-2007, 02:47
çok severiz çoook :)