PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezgin'den hakemlere eleştiri


Kalpsiz_
11-11-2007, 23:24
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin hakemleri eleştirdi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sarı-kırmızılı takımın Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

Sezgin, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, UEFA Kupası'nda Helsingborg karşısında aldıkları beklenmedik yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, ''O maçın havasından kurtulup lig maçına konsantre olmak kolay değil. Maçın hemen başında gol yememize rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koyduk ve kazandık. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum'' dedi.

Sezgin, Brezilyalı futbolcuları Lincoln'un oyunda çok faule maruz kaldığından da yakınarak, ''Soyunma odasına gittim ve Lincoln'ün ayağını gördüm. Bu kadar tekme yiyen bir oyuncunun nasıl oynayacağını merak etmeye başladım. Hakemlerin oyuncuların sağlığını ön planda tutması lazım. Onun için biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın uzun bir aradan sonra ligde seyircisiyle buluştuğu karşılaşmaya, taraftarların fazla ilgi göstermediğinin belirtilmesi üzerine de Sezgin, ''Bugün daha fazla seyircimiz olabilirdi. Ama taraftarımız bilinçlidir. İyi gittiğimiz takdirde hep yanımızda olacaklardır. Biz taraftarımızla bir bütünüz. Onların desteğini arkamızda hissettiğimizde koyduğumuz hedeflere daha kolay ulaşacağız'' diye konuştu.
Kaynak: aa