PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Feldkamp farkı beğenmedi


Kalpsiz_
11-11-2007, 23:22
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, farkı yetersiz buldu.
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 3-2 kazandıkları Gençlerbirliği karşılaşmasında skorun daha farklı olması gerektiğini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Feldkamp, oyunun başında hiç beklemedikleri bir gol yediklerini ifade ederek, ''Moral olarak etkilendik ama kısa sürede toparlanmayı bildik. Oyundaki hakimiyetimiz göz önüne alırsak, daha farklı kazanmamız gerekirdi'' dedi.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Serkan'ın performansını da öven Alman çalıştırıcı, ''Bu sezon ilk 11'de sahaya çıktığı ilk maçında süper bir oyun ortaya koydu. Böyle çok iyi forvetlerimin olması beni sevindiriyor'' diye konuştu.

Sabri cezalı değil

Helsingborg karşılaşmasında oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Sabri'nin bugün kadroya alınmamasıyla ilgili bir soru üzerine Feldkamp, ''Sabri'nin kadroda olmamasını ceza olarak görmemek lazım. Bugün Uğur oynayabilecek durumdaydı ve en iyi olduğunu düşündüğüm kadroyu sahaya çıkarttım. Ricam, galibiyetin mutluluğunu yaşayıp bunları konuşmamak'' ifadesini kullandı.

Ayrıca, 2 haftalık milli maç arası olduğunu ifade eden Feldkamp, yarın Almanya'ya gideceğini ve hafta sonuna kadar kalacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: aa