PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği 1 puanı küçümsemiyor


Melancholy
02-16-2009, 17:44
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/422820090214051339444.jpg


Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Eskişehirspor ile deplasmanda oynadıkları maçta bir puanla yetindiklerini belirterek, ''Eskişehirspor gibi bir takımdan alınan bir puanı küçümsemiyoruz'' dedi.



Her maçta olduğu gibi Eskişehirspor maçına da galibiyet için çıktıklarını anlatan Akyüz, ''Çok ağır bir sahada mücadele etmek zorunda kalan futbolcularımız, ilk yarıda istedikleri futbolu ortaya koyamadılar. Özellikle pozisyon üretme konusunda her iki takımda çok verimli olamadı. İkinci yarıda daha iyi bir futbol sergileyen takımımızın bulduğu gol pozisyonları golle sonuçlanmayınca, maç beraberlikle tamamlandı'' diye konuştu.
Muammer Akyüz, futbolcularını maçta verdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak, ''Kendi sahasındaki maçları müthiş bir seyirci desteği ile oynayan ve başarılı sonuçlar alan Eskişehirspor gibi bir takımdan alınan bir puanı küçümsemiyoruz. Aksine başarı olarak görüyoruz'' dedi.

-''FENERBAHÇE MAÇI ÖNEMLİ''-

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Akyüz, bu hafta sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.
Akyüz, sözlerini şöyle tamamladı:
''Bu maçı kazanmamız hem puan olarak, hem de moral olarak üst sıralara çıkmamıza katkı yapacaktır. Fenerbahçe'nin İstanbul da, kardeş takımımız Hacettepe'yi 7-0 gibi farklı bir skorla yenmiş olmanın morali ile sahaya çıkacağı muhakkak. Ancak Samet hocamızla daha önce Türkiye Kupası'nda yaşadığımız mutluluğu, bu haftaki maçta da yaşayacağımıza inanıyoruz. Bu konuda teknik heyetimize ve futbolcularımıza inancımız tamdır.''


AA