PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'de 4 isimden 3'ü tamam !


Melancholy
02-16-2009, 14:48
http://www.tumspor.com/manset/images/20090216122128.jpg


Fenerbahçe Yönetimi, Kaptan Alex ile Roberto Carlos´tan sonra Deivid ve Selçuk Şahin´e 2+1, kaleci Volkan Demirel´e de 3+1 yıllık imza attırıyor.



El sıkışıldı
Hacettepe'yi farklı mağlup ederek, haftalar sonra sevenlerini güldüren Fenerbahçe’de bir güzel gelişme daha. Uzun süredir sürdürülen görüşmelerde mutlu sona çok yaklaşıldığı ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 4 futbolcudan 3’üyle anlaşmaya varıldığı belirlendi. Bu isimlerden Deivid ve Selçuk ile 2+1, kaleci Volkan Demirel’le ise 3+1 yıllık yeni sözleşme yapılması için el sıkışıldığı öğrenildi. Şu anda yöneticilerin tek sıkıntısı, Lugano ile anlaşmaya varamamak.
http://www.tumspor.com/photos-inner/848760166.jpg

Lugano uğraştırıyor
Milan, Juventus, Roma, Lazio gibi İtalyan kulüplerinin yanısıra İspanyol Atletico Madrid ve İngiliz West Ham takımlarınca istendiği için kafası karışık olan Lugano’nun menacerini bekleyen yöneticiler, Uruguaylı oyuncuyla da anlaşmanın yollarını arıyor. Lugano ile anlaşma sağlanması durumunda, bu hafta içinde törenle 4 oyuncuya yeni imzalar attırılacak. Asbaşkanlar Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu, yaptıkları açıklamada, imzaların bu hafta içinde atılabileceğini söylemişti.


tumspor

by_AL_BAY
02-17-2009, 08:21
uğraştırcak bişey göremiyorum fb den gidenler gittiği takımda şimdi küme düşmemek için oynuyolar gidene yol orda....