PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Rüyalarım gerçek oldu"


*fanii*
12-28-2007, 14:27
"Rüyalarım gerçek oldu"

Galatasaray'ın, Ankaragücü'nden transfer ettiği Emre Güngör, "Çok mutluyum. Rüyalarım gerçek oldu. Galatasaray'da forma giyeceğim için kendimi dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görüyorum" dedi. Cimbom'da kalıcı olabilmek için gece gündüz çalışacağını belirten Emre, "İşim zor ama forma savaşında ben de varım. İyi bir bonservis bedeli karşılığında beni alan Galatasaray'ın tüm beklentilerine cevap vereceğim.

Milli formayı istiyorum

Song ve Servet'i tüm Türkiye tanıyor. İkisi de kendini kanıtlamış, milli takım kariyerleri olan, klas isimler. Kendilerinden formayı kapabilmek için uğraş vereceğim. Hep beraber büyük bir rekabete girişeceğiz. Bu rakebetten Galatasaray kazançlı çıkacak. Galatasaray'ın o muhteşem taraftarının önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu. Sarı kırmızılı takıma gitmekle hedefinin bitmediğini ifade eden Emre, " Euro 2008 finallerinde A Milli Takımımız’ın formasını giymek istiyorum. Fatih hocamın takdirini kazanabilmek için tüm gücümü ortaya koyacağım. Zaten Türkiye'deki süper bir takıma değil, bir Avrupa takımına transfer olduğumu düşünüyorum. Galatasaray'ın, hem Türkiye'yi, hem de Avrupa'yı taşıyacak çok iyi bir kadrosu var. Her bir oyuncunun ne kadar değerli olduğunu herkes biliyor. Aynı zamanda Süper Lig’in en iyi savunma göbeğine de sahip olduğunu kimse gözardı etmesin. Önemli olan, bu savunmada forma giyebilmektir" dedi.

Her iki ayağını da iyi kullanan ve çok iyi bir hava hakimiyeti bulunan Emre, "Çok hırslı ve inançlıyım. Her zaman için formamın hakkını en iyi şekilde veririm. G.Saray forması da bende kalıcı olacak" dedi.

Mustafa hoca yıldız avcısı

Galatasaray'ın, Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi olduğunu kaydeden Emre, "Bakırköyspor'da oynadığım günlerde bana güvenen kulüp başkanımız Cemal Aydın'a şükran borçluyum. Yüzünü kara çıkartmadım. Tam bir aile ortamında futbol oynadık. Bu arada beni ve benim gibi yetenekli isimleri keşfeden antrenör Mustafa Kaplan'a da herkesin teşekkür borcu var. Mustafa hoca resmen bir yıldız avcısı. Hakan Kutlu'dan da çok şey öğrendim" şeklinde konuştu.