PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezgin Isaksson için İngiltere'de


*fanii*
12-28-2007, 14:27
Sezgin Isaksson için İngiltere'de
Adnan Sezgin, teknik direktörümüz Feldkamp'ın isteği üzerine Isaksson'un transferi için İngiltere'ye gitti

Galatasaray kaleci transferinde son noktayı koyuyor. Futbol A.Ş. Genel Menaceri Adnan Sezgin, Manchester City'nin İsveçli kalecisi Isaksson'un transferini gerçekleştirmek üzere İngiltere'ye gitti. Bu sezon en çok transfer yapan kulüb olan Galatasaray devre arası transfer döneminde de hızlı davranıyor. Sarı kırmızılılar, Ankaragücülü stoper Emre'den sonra kaleye takviye yapma amacında. Sarı-Kırmızılı kulüp adına uzun süredir, Isaksson ve kulübü Manchester City ile görüşmeleri sürdüren Adnan Sezgin, transferde mutlu sona yaklaşınca son noktayı koymak için İngiltere'ye gitti. İsveç Milli Takımı'nın da kalesini koruyan İsaksson, İngiliz kulübünde sürekli oynayamadığı için Galatasaray'ı tercih ediyor. 26 yaşında ve 1.99 boyundaki dev kaleci geçen sezon Manchester City'nin 18 maçında forma giydi.

FELDKAMP İSTEDİ

İsaksson'un transferi Galatasaray'da yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin büyük çoğunluğu, kaleci Orkun'un ligin en az gol yiyen kalecisi olduğu için yerine yabancı bir oyuncuya para harcanmasına karşı çıkıyor. Ancak Asbaşkan Adnan Polat'ın, teknik direktör Feldkamp'ın "Orkun ile büyük maçlarda rahat edemiyorum" görüşüne dayanarak bu transfer için Adnan Sezgin'e yetki verdiği öğrenildi.

DİGİMAX
12-28-2007, 16:29
ne gerek var boşa masraf yaw..

alfonzo28
12-28-2007, 18:52
haklısın kardeş mondi gitmese iyidiyde
ama cimbomumuzda o kadar masraf trnasfer yaptı ilk yarıyı 3üncü bitirdi nasıl olcak bu iş ilk haftalardaki gibi olsaya

ronnie7
12-28-2007, 18:57
orkun ve aykut varken ,bosuna yapılmıs bir transfer olur ...

kayısıkentli
12-28-2007, 20:01
ilginç bir yaklaşım..bence biraz TÜRK kalecilere güvenilmeli..hatalı goller yiyorlar ama biraz sabır derim ben gidecek paraya üzülüom şimdiden.....