PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : öpücükler


*fanii*
12-28-2007, 12:17
ÖPÜCÜKLER

Öpüşmek. Sevmenin en eğlenceli biçimi. Çeşit çeşit öpücük var . Belki birçok alternatifi deneyerek eğlenceyi maksimuma getiriyorsunuz ya da klasik bir öpücüğün hazzıyla yetiniyorsunuz. Yine de biz, uygulanabilecek öpüşme biçimlerinden birkaçını buraya sığdırdık. Denemek, yaratıcılığınızı kullanarak yeni alternatifler üretmek elinizde. Kolay gelsin!


SOĞUK ÖPÜCÜK


Sıcak bir yaz akşamında serinletici bir etkiye ne dersiniz? Ağzınıza bir parça buz alın ve ağzınızın içi soğuyana kadar birkaç saniye bekleyin. Buzu çıkarın ve serin öpücüklerinizi erkek arkadaşınızla paylaşın!

KIVILCIM ATEŞİ

En eksantrik ve popüler dergilerin sayfalarında sıkça adını duyduğunuz öpüşme biçimi. Hatta yurt dışında bu tarz partiler bile veriliyor, tabii söyleyenlerin yalancısıyız. Şimdi efendim, bu işin temelinde ilkokulda fen dersinde gördüğümüz statik elektriklenme yatıyor. Halının üzerine geçiyor ve iyice elektriklenene kadar ayaklarınızı sürtüyorsunuz. Çorap giymeniz sizin yararınıza. Sonra ışıkları kapatıp, dudaklarınızı birbirinize yaklaştırıyorsunuz. İşte eğlence başlıyor! Deneyin görün!

BÜYÜK ÖDÜL

Vazgeçeceği her kötü davranış için partnerinize öpücük sözü verin. Mesela, içmediği her sigara için, tuvaletten sonra sifonu çektiği için, sizinleyken her telefon aramasını geri çevirdiği için (en zoru bu olsa gerek!)...

AYAK ÖPÜCÜĞÜ

Yoğun bir günün ardından kendini kanepenin rahatlığına bırakmış partnerinizin ayaklarına güzelce mesaj yapıyor, hatta yıkıyor sonra da kurulayıp pembeleşen parmak uçlarına tatlı öpücüklerinizi konduruyorsunuz. Çok mu ilkel? Evet, ama tahrik ediciliği su götürmez. Hem aynı şeyi o da yapmak zorunda!

YAĞMUR ALTINDA ÖPÜŞME

Yağmurlu bir günde partnerinizin şemsiyesi altında öpüşüyorsunuz. Hatta şemsiyeyi atıyor ve yağmurun sizi ıslatmasına aldırmadan öpüşmeye devam ediyorsunuz. Yağmur bulamıyorsanız, duş ne güne duruyor.

MAKİNELİ TÜFEK

Mümkün olabildiğince hızlı, bir düzine öpücük konduruyorsunuz sevgilinizin dudaklarına. Yetmezse bir düzine daha. Sonra bir düzine... (Neyse en iyisi biz sayı vermeyelim!)

ÖPÜCÜK AÇLIĞI

Gözlerinizi, hiç neden yokken, sanki onlarsız yaşayamayacakmış gibi arkadaşınızın dudaklarına dikin. Er geç "n'oluyor, hayrola?" diye soracaktır. Siz de en tahrik edici biçimde "Onları istiyorum. Dudaklarını içmek, hissetmek istiyorum" diyin ve eyleme geçin! Dudaklarını çekiştirin, ısırın (fazla acıtmadan) ve açlığınızı onlarla giderin!

HOŞÇA KAL ÖPÜCÜĞÜ
Partnerinizle ayrılık vakti geldiğinde ona kısa ve net bir öpücük verin. Tam kapıdan çıkmak üzereyken onu yoldan geri çevirin ve içinizde biriken tüm tutkuyu ateşli bir öpücükle noktalayın.

TEHLİKELİ ÖPÜCÜK

Bir gece sahilde dolaşırken ya da merdivenlerden inerken beklenmedik bir anda onu öpmeye başlayın. Görülme ve yakalanma riski sizi daha da tahrik edecek, inanın!

ÖPÜCÜK DİLENCİSİ

Dizlerinin önüne çökün ve ellerinizi kavuşturarak sizi öpmesi için yalvarın. O da önce istemez görünüp sonradan acırmış gibi yaparak istediğinizin karşılığını vermeli!

GÖZ ÖPÜCÜĞÜ

Öpüşme sırasında erkek arkadaşınızın gözlerini kapamasını bekleyin ve göz kapaklarına birer öpücük kondurun hafifçe.

KULAK ÖPÜCÜĞÜ

Partnerinizin kulağına onun sizin için ne kadar özel olduğunu fısıldayın ve mesajı, kulağına öpücükler kondurarak sonsuza kadar mühürleyin.

KALORİ-FREE ÖPÜCÜK

Yemeğin ardından partnerinize kalorisiz bir tatlı sunun. O da bunun tadını çıkarsın.

ÇİKOLATA ÖPÜCÜKİkiniz de ağzınıza bir parça çikolata alıyor ve çikolata ağzınızda erirken öpüşmeye, dilinizi yalamaya başlıyorsunuz.

elas
12-28-2007, 12:19
TEHLİKELİ ÖPÜCÜK

Bir gece sahilde dolaşırken ya da merdivenlerden inerken beklenmedik bir anda onu öpmeye başlayın. Görülme ve yakalanma riski sizi daha da tahrik edecek, inanın!

sahilde olmasada bunu yaptım galiba :D :D :D :D :D

*fanii*
12-28-2007, 12:25
oooo zuhalcim :D:

hayırlısı bende öperim belki birini :D:

elas
12-28-2007, 12:26
yaparsın çok sevdiğin biri olursa ama en heycanlısı buydu denemekte fayda var :D :D :D

*fanii*
12-28-2007, 12:31
hehe :D canım çekti ya :gul:

elas
12-28-2007, 12:33
nasıl yenilir içilir bişemi :D :D :D

*fanii*
12-28-2007, 12:37
bi bakıma öyle aslında bazıları öperken yer gibi oluyor :D:

elas
12-28-2007, 12:38
allah allah bence onlar öpmeyi bilmiyolar :D :D :D :D

*fanii*
12-28-2007, 12:40
hayır bence onlar azmışlar konularından şaşıp uçuyolar :D

elas
12-28-2007, 12:42
hem sen nerde gördün ki :D :D :D

*fanii*
12-28-2007, 12:45
biyerde görmedim ama öyle alla alla gidip milletimi izlicem eah :D

ama öpüşmekden konu açıldı önüne gelenle öpüşen kızlar vardır ya haftada bi sevgilisi olur
her biri de hayatının erkeği olur uyu olurum buna işte :V:

elas
12-28-2007, 12:46
evet anladım ne demek istedini valla ben öle biri dilim :D :D :D

*fanii*
12-28-2007, 12:49
sana öylesin demedim zaten ;)

kAcAhK
12-28-2007, 12:57
TEHLİKELİ ÖPÜCÜK

Bir gece sahilde dolaşırken ya da merdivenlerden inerken beklenmedik bir anda onu öpmeye başlayın. Görülme ve yakalanma riski sizi daha da tahrik edecek, inanın!

sahilde olmasada bunu yaptım galiba :D :D :D :D :D

hiç tereddüdsüz yaptın farkına bile varmadı öyle yapacağın ama oldu işte.....:D
gündüz kardeşim dediğin gibi kişiler her bölgede bol miktarda var abartıyolar her şeyi....

morciii
12-28-2007, 13:02
ben koptum burda yaaa demek böle öpücük tarifleride var :a068::a068::a068::a068: