PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ask neler yaptırır..


*fanii*
12-28-2007, 12:09
Ask Neler Yaptirir?

Gune her zamankinden daha erken baslarsiniz. Sanki kendinizi gunler boyu uyumus gibi hisseder ve gayet formda olursunuz.

Gozlerinizin ici gulmeye baslar, yanaklariniz pembelesir, acayip guzellesirsiniz. Sizi goren asik oldugunuzu anlar. Muzik kadar ask da ruhun gidasidir.

Bir anda alis-veris delisi olursunuz. Ama bu tam bir cilginlik asamasidir. Yepyeni giysiler, kokular ve makyaj malzemeleri alirsiniz. Dolaptakilerin ise pabucu coktan dama atilir.

Aldiris etmediginiz kilolariniz can dusmaniniz selulitler bas dusmaniniz olur cikar. Her daim ayna karsisinda onlardan nasil kurtulacaginizi dusunursunuz.

Is guc kendini arka planda bulur. Ne varsa ne yoksa hep o dur.

Sizi gorenler nedensiz siritmalarinizi ve agzinizin kulaklariniza yapismasina, herkese hatta hoslandiginiz kisilere dahi sevgi dolu davranmaniza bir mana veremezler. Halbu ki siz yeni askiniz sayesinde dunyanin en mutlu insanisinizdir. Varsin sizi anlamasinlar.

Paronayak olup cikarsiniz, yemeden icmeden kesilirsiniz. Surekli onu dusunursunuz. Ya beni aldatiyorsa, bugun hic aramadi ya basina bir sey geldiyse gibi paranoyalar uretir. Onun sizin yaninizda olmadigi zamanlari iskence saatleri haline getirirsiniz.

Onunla gecen sure nedense su gibi akip gecer. Onu her gun gormek icin surekli yalanlara basvurup, en yakin arkadasinizi bile satarsiniz.

Kalp atislariniz bir turlu normale donmez. Hele onu gorunce adrenalin miktariniz maksimum noktalara sicrar. Elleriniz titrer, midenize kiramplar girer.

elas
12-28-2007, 12:37
Gune her zamankinden daha erken baslarsiniz. Sanki kendinizi gunler boyu uyumus gibi hisseder ve gayet formda olursunuz.


bu doğru .................



Onunla gecen sure nedense su gibi akip gecer.


evet galiba ...............


Is guc kendini arka planda bulur. Ne varsa ne yoksa hep o dur.


belli etmesemde öle oluyo galiba :D