PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Son Haftalarda Takımıma Destek Vermek İstiyorum"


Melancholy
02-15-2009, 01:33
http://www.medyaspor.com/Files/Images/2009_02_14_ugur_ucar.JPG


Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Galatasaray'ın genç futbolcusu Uğur Uçar, 3-4 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.


Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan şanssız futbolcu, ''3 veya 4 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabileceğim. Takımla idmanlara başladıktan sonra 1-2 hafta da takıma alışma dönemi olacak ve ondan sonra da maç oynayacak seviyeye geleceğimi ümit ediyorum'' dedi.

Uğur, sakatlığının ardından ilk 9 ayının zor geçtiğini, çünkü bir ilerleme kaydedemediğini vurgulayarak, ''Almanya'da son ameliyatımı olduktan sonra hiçbir problemim kalmadı. Koşulara başladım. Tek problemim kondisyon ve kuvvet. Dizimle ilgili bir problemim kalmadı. 20 gün önceye kadar Almanya'da tedavilerimi devam ettiriyordum. Oradaki tedavilerim bittikten sonra artık güç ve dayanıklılık temelli kondisyon çalışmalarına başlayınca Türkiye'ye döndüm. 3-4 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağım'' diye konuştu.

Sakatlık sürecini değerlendiren 22 yaşındaki futbolcu, ilk önce dizine vida takıldığını, dizinde kaynamalar olmayınca telle çevresini sardıklarını belirterek, ''Telle sardıktan sonra dizimde kaynamalar oldu ve önemli olan da kaynamayı yapmaktı. Kaynadıktan sonra vücudum reaksiyon gösterdi. Bundan dolayı tellerin alınması gerekiyordu. Hiçbir futbolcu o tellerle sahada olamazmış. Teller alındıktan sonra 3 ayda çok önemli bir gelişme oldu ve hiçbir problemim kalmadı'' ifadelerini kullandı.

Sakatlanmadan önceki sezonu çok iyi geçirdiğini anlatan Uğur Uçar, ''Sezon sonunda Avrupa Şampiyonası vardı. Büyük ihtimalle o kadronun içinde de bulunacaktım. Kısmet böyleymiş'' dedi. Uğur, şunları kaydetti:
''Gerçekten zor günler geçirdik ama ailem, yakınlarım, beni sevenler yanımda olduğu için o günleri de atlattık inşallah. Bu zor günlerde yanımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Kulübüme de teşekkür ediyorum, çünkü maddi manevi hep yanımızdaydılar. Böyle durumlarda bir futbolcuyu, yani beni bir yıl beklediler. İnşallah ben de en kısa zamanda dönüp son 6-7 hafta takımıma destek vermek istiyorum.''

Sarı-kırmızılı takım hakkındaki görüşleri sorulan genç futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
''Gerçekten bu sene yabancı futbolcularımız çok iyi performans sergiliyorlar, takımı sırtlıyorlar. Tabi bunun yanında yerli oyuncularımızın da yaptıkları ortada. Bu sene çok kaliteli ve üst düzey bir takım olduk bana göre. Zaten ligde, son maçlarda şansız beraberliklerimiz oldu ama bunlar önemli değil. Avrupa'da da yolumuza devam ediyoruz. Çarşamba günü Bordeaux maçı var. İnşallah bu iki maçı da atlatırsak her şey daha güzel olacak.''

Sakatlık sürecinde sarı-kırmızılı taraftarları çok özlediğini vurgulayan Uğur Uçar, ''Zaten en çok özlediğim şey o. Futbol oynamak ve taraftarımız. Hayatımdaki en önemli şeyin futbol olduğunu daha iyi anladım uzak kaldığımda. Bizim hayatımızda sadece futbol varmış. Diğer her şey ikinci plandaymış. Mutluluk futbol bizim için. İnşallah en kısa zamanda futbola döneceğim'' dedi.


AA