PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'den transfer yalanlaması


maxpayne55
12-27-2007, 22:25
http://www.sporx.com/images/1/29/5601_B_logo002.jpg

Fenerbahçe Kulübü, bugün gazetelerde yer alan kimi transfer haberlerini yalanladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Valencialı oyuncu Zigiç'in Mehmet Aurelio ile takasının önerileceğine dair medyada yer alan haberin doğru olmadığı belirtildi. Zigiç ile ilgilenilmediği belirtilen açıklamada, Aurelio'nun da takası söz konusu olmadığı vurgulandı.

CSKA Moskovalı oyuncu Vagner Love'un, teknik direktör Zico'nun gizli transfer listesinde yer aldığı ve bu oyuncuyla görüştüğü haberini de yalanlayan Fenerbahçe Kulübü, ''Haberde sözü geçen oyuncunun transfer edileceği iddiasının dışında, oyuncumuz Roberto Carlos'un da Love ile görüştüğü bilgisi de yalandır. Fenerbahçe Kulübü'nde transfer çalışmaları oyuncuların diyaloglarıyla değil, transfer komitesi ve teknik heyetin çalışmaları sonucunda gerçekleşir. Tamamı gerçek dışı olan haberde yer alan Kezman'a karşılık Love'un takası da doğru değildir'' açıklamasını yaptı.

Sarı-lacivertli kulüp, oyuncuları Can Arat'ın Konyaspor'a kiralanacağı biçimindeki haberi de yalanlayarak, Can'ın ya da herhangi bir futbolcuyu satmak ya da kiralamak gibi bir niyetin olmadığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise bir gazetede, kendisinin Aurelio'nun Valencia'ya transfer olacağı biçimindeki haberlerle ilgili olarak, ''Ciddi olduklarına inanmıyorum, getirirler 7 milyon doları alırlar o zaman. Vederson'u da alacaklarmış. Ben Aziz Yıldırım'sam kimsenin gitmesine müsaade etmem'' dediğinin iddia edildiğini belirterek, ''Bu haber de doğru değildir. Benim kesinlikle bu şekilde bir söylemim yoktur ve söz konusu da olamaz'' dedi.

Diğer yandan Fenerbahçe Kulübü, bayan basketbol takımına 4 aydır ödeme yapılmadığı biçimindeki haberleri de yalanlayarak, ''Daha önce de açıkladık, tekrar ediyoruz, bayan basketbol takımı oyuncularımıza bırakın 4 aylık ödemelerinin yapılmamasını bu ayın sonuna kadar alacaklarının tamamı ödenmiştir. Dolayısıyla bu iddia baştan aşağı yalandır'' açıklamasını yaptı.

elas
12-28-2007, 10:26
işte fener bu ne diceksin her zamanki gibi teşekkürler konu için

silent_storm
01-03-2008, 00:57
işte fener bu ne diceksin her zamanki gibi teşekkürler konu için

fener ne?