PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HD Video Playeriniz yoksa tıklayın....


Hasret
02-13-2009, 18:47
Miro ücretsiz HD Video oynatıcısıdır. Nerdeyse tüm video formatlarını açabiliyor, 6.000’nin üzerinde internet TV programına ve video podcast’ine erişim sağlıyor, video izleme (YouTube vb.) sitelerinde arama yapıp indirme olanağı veriyor.

Miro, tam ekran HD video izleyebilmek için tasarlanmış basit ve göz kamaştırıcı bir arayüze sahip. Miro tamamen ücretsiz, açık kaynak kodlu ve çoklu platform bir yazılımdır.


http://www.blicca.com/ckfinder/userfiles/images/yazilim/Miro2de.png

Bilgisayarınızdaki Dosyaları Oynatın

Miro 2.0 Quicktime, WMV, MPEG, AVI, H.\264, Divx,XVID, Flash Video gibi bilinen birçok dosya formatını oynatabiliyor.Kütüphanenizde bulunan videoları oynatabileceğiniz gibi Miro ile birlikte gelen özel bir bölümle yüksek çözünürlüklü videolara bağlanıp izleyebilir, dilediğinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

YouTube, Google Video vb. Siteler Arama Yapıp İndirin

YouTube, Google Video, Blip ve daha birçok video sitesinde arama yapıp videoları izleyebilir, bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu kadar değil, video ve ses beslemelerini Miro 2.0 ile takip edebilirsiniz. Bu noktada şunu da ekleyelim video arama yaptıktan sonra videoyu izlerken sağ alt köşede KEEP işaretini göreceksiniz, bilgisayarınızda depolamak istiyorsanız o tuşa basmanız yeterli aksi takdirde video belirlenen sürenin sonunda silinir veizlemek için tekrar yüklenmesini beklemelisiniz.

Miro 2.0 ile Torrent

En büyük iki yenilikten birincisi daha az bellek kullanımı, daha hızlı açılma ve hızlı cevap verme. Diğeriyse torrent dosyalarını desteklemesi, Bittorrent dosyaları ve torrentleri indirebilirsiniz.


http://www.blicca.com/resim/download/ico/1234397345.gif İndirin

Tıklayın » Windows Sürümü (http://www.getmiro.com/download/for-windows) (24.37 MB) | Linux Sürümü (http://www.getmiro.com/download/all/index.php#source) | MacOS Sürümü (http://www.getmiro.com/download/for-osx)

Buda Sitenin Google translate Türkçe hali (http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.getmiro.com&sl=en&tl=tr&history_state0=)