PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Blues Live Haftalık Etkinlikler...


tomqoliq
02-12-2009, 14:19
http://www.anatolianrock.com/images/news_images/1234309952bllefgfdr_b.jpg
Blues ve Rock’n Roll’un sayılı mekânlarından Blues Live Haftanın her günü farklı alternatifler ile müzikseverleri bekliyor.

Etkinlik programı şöyledir;

PAZARTESİ: JAM SESSION: Tüm müzik gruplarına açık olan bu etkinliğe, enstrümanızı kapıp gidebilirsiniz, dostlarınızı davet edip, mini dinletinizi paylaşabilirsiniz.

SALI: OLDIES NIGHT: Various blues, Texas blues, Chicago blues, Best rock’n roll, Hit oldies şarkılarından oluşan bir gece yaşayabilirsiniz.

ÇARŞAMBA: CEM GÜRCAN BULUŞ EKİBİ KONSERİ ( 21.00-02.00 arasında blues ve rock’n roll parçaları ile notaların görsel performansa dönüştüğü bir konser izleyebilirsiniz)

PERŞEMBE: BLUESOME (B.B King ’ten Yavuz Çetin’e, Eric Clapton ’ dan Buddy Guy ’a, Stevie Ray Vaughan’dan Gary Moore’a,Elvis Presley’den Chuck Berry’e ve tabii ki Jimi Hendrix’e uzanan repertuarlarıyla, efsaneleşen blues ve rock&roll parçalarını kendi yorum ve "jam session" ’ larıyla dinleyicilerine sunuyor.)

CUMA: OK BAND (22.30-03.00 arasında Blues, Rock’n roll, Oldies konseri.(Dikkat:Dans etkisi yüksektir)

CUMARTESİ: OK BAND (Cumartesi gecesinin keyfini 22.30-03.00 arasında Blues, Rock’n Roll ve Oldies parçalarıyla çıkarabilirsiniz.)

PAZAR: ROCK’N ROLL NIGHT: Haftanın en fıkırtılı gecesi, sıcak sohbetli bir sabah, blues kaymaklı kahve molası,öğleden sonra dostlarla atıştırmalıklar, tabu-tavla-satranç-mikado turnuvaları,konser görüntüleri yani tüm pazar hoşlukları yaşayabileceğiniz bir gün.

GİRİŞ: Her zaman olduğu gibi Ücretsiz.

FİYATLAR: Hergün 10.00-22.00 Arasında Happy Hour -Yarı Fiyatına İçkiler

MASA REZERVASYON: Hafta sonları erken gelenler indirimlerden yararlanır, masa sayısı belli olduğundan belli saatlerden sonra yer kalmayabilir, rezervasyon yaptırılırsa masa bekletilir.

TEL:0212 251 13 23

ADRES:İstiklal cad. Öğüt sok No:4 Beyoğlu ( İstiklal Caddesinde Ağa Camiine Gelmeden Mango mağazasının karşı sokağına girin ilk sola dönün 2. binanın girişindedir)