PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekleri Mutlu Eden Kadınlar...


tomqoliq
02-12-2009, 14:07
http://img2.blogcu.com/images/b/i/l/bilgininustunlugu/kad_n_erkekleri_mutlu_eden_kad_nlar.png
Erkeklerin kadınlar hakkındaki düşünceleri hep karmakarışık gelir. Seviyor mu sevmiyor mu, ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu, değer veriyor mu vermiyor mu gibi bir çok soru kadınların beynini kemirir durur. Ama yapılan anket ve araştırmalar sonucunda standart erkek profilinin nasıl kadınlardan hoşlandığı sizin bu tereddütlerinize netlik kazandıracak.

Erkeklerin dikkatini çeken ilk nokta dış görünüştür. Gözlerin ve dudakların güzelliği, vücut hatlarının orantılı ve düzgün olması dikkati size yönlendirecektir. Yüzünüzdeki doğal güzellik ve mimikleriniz erkeklerin tercihini etkileyecektir. Bakımlı ve kendinden emin bir duruş sergilemeniz gerekir.

Sizinle birlikte olduğu her andan keyif alması sizi de keyiflendirecektir. Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlandığı gibi erkeklerde kendilerini güldüren kadınlardan hoşlanır. İyi bir espri anlayışınızın olması onu size daha da bağlayacaktır. Onun yaptığı esprilere de gülmeniz kendini sizin yanınızda rahat hissetmesini sağlayacaktır.

Erkekler zekaya da güzellik kadar önem verir. Zeki, kendine güvenen bir kadın her erkeğin hayalinde vardır. Sizde karşıdakine güvenmeli ve herşeyinizi paylaşmalısınız.
Erkelerin kötü günlerinde ise “ne, neden, niçin, nasıl” sorularını kullanmadan onlara destek olmanız, anladığınızı belli etmeniz onu size daha da bağlayacaktır.

Ve tabiki son olarak AŞK… Aşk erkeğinde kadınında hayatında önemlidir ve bazı erkeklerin dikkat ettiği en önemli özellik ise ona ne kadar aşık olduğunuzdur. Hiçbir erkek zeki, tutkulu, kendine güvenen, aşık ve güzel bir kadına hayır diyemez.

morciii
02-12-2009, 21:54
her iki taraf içinde geçerli şeyler bunlar...