PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A Milliler Fildişi'ni parlattı!


MetinCeylan
02-11-2009, 23:31
http://www.internethaber.com/images/news/83299.jpg
A Milliler Fildişi'ni parlattı!
11 Şubat 2009 Çarşamba 22:39
A Milliler, hazırlık maçında tarihinde ilk kez Fildişi Sahili ile oynadı. Millilerin ne oyunu ne de skoru memnun etti.


Milli Futbol Takımı, Fildişi Sahili ile İzmir'de yaptığı özel maçta, Drogba'nın uzatma dakikalarında kaydettiği gole engel olamadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.
2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, özel maçta Fildişi Sahili ile İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Gökhan Ünal'ın 11. dakikada attığı şık golle 1-0 öne geçen milli takım, Drogba'nın uzatma dakikalarında attığı gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı.
Oyuna ağırlığını koymaya başlayan ve 11. dakikada Fildişi Sahili kalesine etkili gelen ay-yıldızlılar, Gökhan Ünal'ın ceza alanı önünden yaptığı sert vuruşun filelerle buluşmasıyla 1-0 öne geçti.
Bu golün ardından milli takım yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, kalemize daha etkili gelmeye başlayan Fildişi Sahili, Volkan'ı aşmayı başaramadı.
Son bölümde yağmurun da etkisini artırmasıyla iki takım da hücumda istediği pozisyonlara giremedi ve ilk yarı ay-yıldızlıların 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda her iki takım da daha düşük tempolu bir futbol sergiledi.
Karşılaşmanın son bölümünde ay-yıldızlıların kalesinde önemli pozisyonlar yakalayan Fildişi Sahili, uzatmada bölümünde Drogba'nın attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi.
Kalan sürede başka gol olmayınca, maç 1-1 eşitlikle bitti.

AA