PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖNCE HAREKET, SONRA TOKAT MI?


by_AL_BAY
02-11-2009, 08:45
ÖNCE HAREKET, SONRA TOKAT MI?

Kaleci antrenörü Mehmet Bayraktar gol sonrası yaptığı hareketler ve soyunma odasında yaşandığı..


#news_content a{ color: #0000FF; } http://www.halkgazetesi.com.tr/images/news/14720.jpg Kaleci antrenörü Mehmet Bayraktar gol sonrası yaptığı hareketler ve soyunma odasında yaşandığı iddia edilen tokat olayı Samsunspor'un gündemine bomba gibi düştü

ÖZGÜN'E YAPTIM
Samsunspor Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar'ın, Karşıyaka maçında atılan her iki gol sonrası protokol tribününe dönerek yaptığı el-kol hareketleri dikkatlerden kaçmazken, beraberinde de ortaya çeşitli iddialar atıldı. Bayraktar kendisini savunurken, "Ben hareketleri antrenör arkadaşım Ferruh Özgün'e yaptım. Zira maç öncesi bir konuda iddiaya girmiştim" şeklinde konuştu.

TARTIŞTIK
Yönetim kurulu üyesi Fazlı Abdik ile maç sonrası soyunma odasında kavga ettiği şeklindeki haberleri de doğrulamayan Bayraktar, "Evet, tartışma yaşadık. Ama kavga değil. Hocamız istifa kararını açıklamak için basın toplantısına giderken, Abdik kendisini engellemek isteyince, 'Artık yeter. Çok doluyuz' diyerek tepki gösterdim. Aramızda konuşulduğu gibi yumruklaşma yaşanmadı" dedi.

MORALLER BOZULDU
Öte yandan alınan galibiyet nedeniyle Samsunsporlu oyuncu ve teknik kadroyu kutlamak için soyunma odasına inen Fazlı Abdik ile yaşanan tartışma sonrasında teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin, Bayraktar'a tokat atarak daha fazla ileri gitmemesini de istediği ileri sürüldü. Takımın önünde sergilenen bu tavırların büyük moral bozukluğuna neden olduğu da kaydedildi.