PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony'nin ağır "Bas"an kulaklıkları...


Hasret
02-10-2009, 20:55
Yeni seri, özel sürücüsü sayesinde kullanıcılarına mükemmel bas eşliğinde müzik ziyafeti sunuyor.

Ses teknolojisi konusundaki uzmanlığını üstün teknoloji ve sıra dışı tasarımlarla buluşturan Sony, geliştirdiği yeni XB serisi kulaklıklar ile kullanıcılarına, güçlü bas seslerle dolu eşsiz bir müzik dinleme keyfi yaşatıyor.
Üstün ses performansıyla bütün dikkatleri üzerine çeken yeni XB serisi, adını “eXtra Bass” teriminin kısaltmasından alıyor. Yeni seri, ultra düşük frekansları, kristal berraklığındaki orta seviye vokaller ve yüksek frekanslı seslerden ödün vermeden en doğru şekilde sunuyor.

Beş modelden oluşan yeni XB serisinin kapalı tipteki MDR-XB700 modeli sahip olduğu yenilikçi Sony teknolojileriyle kullanıcılarını adeta dans pistinin ortasına götürüyor. MDR-XB700’ün ekstra büyük 50mm'lik kubbe tipi sürücüsü, ultra düşük frekansları sorunsuzca üretiyor. Modelin mükemmel bas performansı son derece net, yüksek ve orta seviye frekanslarla dengeleniyor.
http://www.veteknoloji.com/resimler/haberdetay/sony-1.jpg
Yeni XB serisinin en az ses performansı kadar çarpıcı olan tasarımı, kullanıcıların büyük beğenisini topluyor. Sentetik deriden üretilen büyük boyutlu kulak yastıkları, ses sızıntısını azaltarak mükemmel ve yalıtımlı ses sunuyor. Eşsiz üretan yastıklar basıncı eşit şekilde yayarak uzun süreli dinlemelerde rahatlık sağlıyor.
Yeni serinin büyük boyutlu kulak yastıkları geniş baş bandı ile tamamlanıyor. Yeni ‘eklemsiz’ bir tasarıma sahip geniş baş bantları, kulaklıkların son derece rahat bir şekilde takılmasını sağlıyor.
http://www.veteknoloji.com/resimler/haberdetay/sony-2x.jpg
Serinin kulak içi MDR-XB40EX ve MDR-XB20EX modelleri, seslerin kaybolmasını en aza indiren yenilikçi bir doğrudan titreşimli (direct vibe) akustik tasarımı sayesinde sismik baslar sunuyor. Sadece MDR-XB40EX'de bulunan yenilikçi dikey sürücü yönü, genişletilmiş baslara sahip net ve sesler sağlıyor. MDR-XB40EX ayrıca fırçalanmış alüminyum hatları, düz kesitli kablosuyla da ön plana çıkıyor.

Kullanıcılarını mükemmel bas seslerle eşsiz bir müzik deneyimi yaşatacak olan yeni Sony XB serisi kulaklıklar Mart 2009'dan itibaren satışa sunulacak.