PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP Adıyaman adaylarını Abdullah Öcalan fotoğrafının altında tanıttı


MetinCeylan
02-10-2009, 00:02
DTP'den bir skandal daha
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Adıyaman adaylarını Abdullah Öcalan fotoğrafının altında yaptı.

Parti binasında aday tanıtımının yapıldığı toplantıda, duvarda asılı olan Abdullah Öcalan'ın resmi dikkatleri çekti. Parti binasının Özgürlük Köşesi'nde asılı duran Abdullah Öcalan resmi altında adaylar tanıtıldı.

DTP, Adıyaman belediye başkanlığına bayan aday gösterdi. DTP İl başkanı Mehmet Doymaz tarafından tanıtılan adaylar, partililerin zılgıtları eşliğinde partilileri selamladı. Ön sıralarda oturan ve yazmalı bir bayının PKK'nın sözde bayrağını simgeleyen motiflerin bulunduğu yazması dikkat çekti.

DTP Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak siyasi suçlardan dolayı mahkum olan ve cezaevinden çıkan Zeynep Ölbeci'yi aday gösterirken, Kahta ilçesinde Sadık Dede, Besni ilçesinde Arif Atalay, Çelikhan ilçesi Bulam Beldesinde Nusret Erbay'ı aday olarak gösterdi. DTP diğer belde ve ilçelerde aday göstermedi. Tanıtımı yapılan adaylar daha sonra birlikte kameralara poz verdi.

Basın açıklaması yapan Mehmet Doymaz, DTP'nin il, ilçe ve beldelerde kazanma iddiası büyük olarak yerel seçimlere girdiğini belirtti.

KAYNAK:http://www.nethaber.com/Politika/901...ltinda-tanitti (http://www.nethaber.com/Politika/90106/DTP-adaylarini-teroristbasinin-fotografi-altinda-tanitti)
__________________