PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre'den Tjikuzu'ya ağır küfürler


Melancholy
02-09-2009, 15:27
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1234167705-emre.jpg
Emre'den Tjikuzu'ya ağır küfürler

Belediye maçı 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld'li Tjikuzu'nun yaptığı artistik pas Emre'yi çileden çıkardı. Emre bakın nasıl küfür etti.


Emre yaptığı hareket sonrası kızarak “Dünya Kupası’nın finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu” sözlerini sarf ettiği Tjikuzu’ya hesabı Gökhan kesti!


Maç 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld'li Tjikuzu'nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.

Saha içinde görevli foto muhabiri arkadaşımız Halid Kayacan'ın bildirdiğine göre Emre, maçın ortasında Tjikuzu'ya parmağını sallayarak "Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu" şeklinde küfretti..

Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu'ya tekmeyi atıp hesabı kesti!

Vatan
div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}