PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Servis


tomqoliq
02-09-2009, 15:22
Acil Servis 5 kişiden oluşan bir türk rock grubudur. 1970 İstanbul doğumlu Ertan KIZILTAN, grubun vokalisti, sekiz senedir profesyonel olarak şarkı söylüyor. En büyük hobileri dalgıçlık ve dağcılık. Ayrıca bilgisayar, günlük yaşamının önemli bir parçası. Kendi deyimiyle "derinliklere ve zirvelere ulaşmak", O'na huzur veriyor. Ertan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu mezunu.

Grubun "lead" gitaristi Emre KARABULUT, 1969 Çanakkale doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Emre de Ertan gibi dalmaktan hoşlanıyor; tam anlamıyla bir deniz ve doğa tutkunu. Aynı zamanda satranç, en zevk aldığı uğraşlardan biri. On senedir gitar çalan Emre' ye göre "...gitar çalmak, nefes alıp vermek kadar doğal, önemli ve vazgeçilmez bir tutku."

1970 doğumlu Orhan YOLSAL, grubun "rhythym" gitaristi. Altı senedir gitar çalan Orhan, halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde Öğrenci. Müzikten sonra en büyük tutkusu sinema ve dostları. Orhan'a göre "...eğlence deyince ilk akla gelen kalabalık bir rock konseri veya küçük bir ev partisi."

Çetin GÜNEY, grubun bas gitaristi. Halen Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi öğrencisi olan Çetin, 1971 Ankara doğumlu. En büyük hobileri araba kullanmak ve kitap okumak. Motorsporlarını "...sadece seyirci olarak" çok heyecan verici buluyor. İnsanları izlemeyi ve Kuşadası'nı çok seviyor. Çetin, yedi senedir gitar çalıyor; bas gitarla ise son üç senedir ilgileniyor.

1973 doğumlu Bülent AKBAY, grubun bateristi. Halihazırda Yıldız Üniversitesi Makina Mühendisliği

bölümünde öğrenci olan Bülent, sekiz senedir davul çalıyor. Davuldan sonra en büyük zevki

"...yemek pişirmek ve pişirdiklerini arkadaşlarına denetmek".