PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hörre


Hasret
02-09-2009, 09:49
Hörre


Tarife ait bilgiler
--------------------------------------------------------------------------------

Yemek : Hörre
Tür : Çorbalar
Mutfak : Türk mutfağı
Süre :
Zorluk :


MALZEMELER
2,5 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı salça
3 yemek kaşığı un
5 bardak su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI
Bir tencerede 2 kaşık tereyağı ile unu, kısık ateşte kavurun. Rengi dönünce yavaş yavaş suyunu da ekleyin, sonra tuz ve karabiberini ilave edin. Sürekli karıştırarak dibi tutmasını engelleyin. Küçük bir tavada yarım kaşık tereyağını eritin ve salçayı da ekleyin.Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirdikten sonra, sıcak olarak servis yapın.

Blue
05-08-2021, 14:39
ilginç bir tarif

Ademcan
10-12-2022, 10:16
Tarif için teşekkürler, elinize sağlık