PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garbür çorbası


Hasret
02-09-2009, 09:46
Garbür çorbası


Tarife ait bilgiler
--------------------------------------------------------------------------------

Yemek : Garbür çorbası
Tür : Çorbalar
Mutfak : Fransız mutfağı
Süre :
Zorluk :

--------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
8 kişilik
2 adet iri soğan
2 çorba kaşığı yağ
2 adet iri patates
1 adet iri havuç
1 küçük kereviz
1 adet orta boy kabak
1 küçük kereviz
15 adet ayşe fasulye
2 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
12 su bardağı et suyu


HAZIRLANIŞI
Soğanı piyaz gibi doğrayın. Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz.

Blue
05-08-2021, 14:39
ilk defa duydum yinede teşekkürler

Ademcan
10-12-2022, 10:15
Tarif için teşekkürler, elinize sağlık