PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya :0 Beşiktaş : 0 Kartal inişte


Melancholy
02-08-2009, 22:03
http://www.tumspor.com/manset/images/20090208143041.jpg

Kartal'ın deplasman kabusu sürüyor

Bugün Konyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, son 4 deplasman maçında yitirilen 11 puan ve sarı kart cezası sınırındaki 5 oyuncu Mustafa Denizli'yi düşündürüyor.


Oynadığı son 6 resmi maçı da kazanan Beşiktaş, ligin 19. haftasında Konyaspor'la golsüz berabere kaldı. Bu sezon deplasmanlarda 17. puanını bırakan siyah-beyazlıların lider Sivasspor'la arasındaki fark 6'ya çıktı.

Yeni yıla hızlı bir giriş yapan, ligde ve kupada oynadığı 6 mçatan da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Zorlu deplasmanda istediği futbolu sergileyemeyen siyah-beyazlılar, 0-0'lık sonuçla bu sezon başarısız bir grafik çizdiği dış saha performansına yeni bir kayıp daha ekledi.

Konya Atatürk Stadı'ndaki maçın ilk yarısında iki takım da hücumda etkisizdi. Ev sahibi Konyaspor Veysel'le Beşiktaş defansını zorlarken, konuk ekip ise bu yarıdaki en ciddi pozisyonundan Yusuf ile yararlanamadı.

Golsüz geçilen ilk yarının ardından ikinci yarıya daha baskılı başlayan Beşiktaş, ilk 10 dakikada Bobo ve Gökhan Zan ile tehlikeler yarattı. Üst üste kazandığı serbest vuruşlarla rakip kaleye yüklenen siyah-beyazlılar, bunlardan gol çıkartamadı ve 0-0'lık beraberliğe razı oldu.

Bu sonuçla ligde 2 haftalık galibiyet serisi son bulan Beşiktaş, bu sezon deplasmanda 4. kez berabere kaldı. 9 dış saha maçından sadece 2 galibiyet çıkaran siyah-beyazlı takım, haftayı 35 puanla kapattı ve zirveyle arsındaki puan farkı 6'ya çıktı.


KONYASPOR: 0 - BEŞİKTAŞ: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Koray Gençerler, Volkan Narinç, Ekrem Kan

Konyaspor: Jefferson, İsmail, Milos, Cihan, Da Silva, Kratochvil, Celalettin, Ayman, Poljac, Serhat, Veysel

Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Tello, Sivok, Ernst, Yusuf, Bobo, Holosko (Dk. 43 Serdar Özkan) div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}


internetspor div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}