PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul B.Ş.B :2 Fenerbahçe : 0


Melancholy
02-08-2009, 21:09
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ms_guiz.jpg


Her tarafı ofsayt


Turkcell Süper Lig'deki son iki maçında 4 puan kaybeden Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında da yokları oynadı. 45 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında her bölgesi tel tel dökülen Sarı lacivertliler, ofsayt kokan iki golle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Böylece zirve ile puan farkı 7'ye çıktı.


Olimpiyat Stadı'nda adeta fırtına altında oynanan maça ev sahibi ekip golle başladı. 5. dakikada Erman'ın pasında 1 adım ofsaytta olan İskender önce Volkan'ı çalımladı ardından da takımını öne geçirdi. İlk pozisyonunu 35. dakikada bulabilen Fenerbahçe, Güiza ile bir kez direğe takılırken, İBB, 44. dakikada Mahmut'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 45 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında pozisyon bulamayan Fenerbahçe'de hiçbir futbolcu varlık gösteremezken, 80. dakikada yine ofsayt kokan bir pozisyonda Erman bu kez Serhat'ı gördü. Serhat'ın şutunda top direkten döndü ama Tjikuzu affetmedi ve maçın 2-0 bitmesini sağladı. Maçın son anlarında ise Gökhan Gönül ve Tjikuzu kırmızı kart gördü.
Olimpiyat Stadı'nda geçtiğimiz sezon da rakibine 2-0 yenilen Fenerbahçe, şanssızlığını kıramadı ve 34 puanda kalarak lider Sivasspor'un 7 puan gerisine düştü.

İSTANBUL BŞB-FENERBAHÇE

STAT: Atatürk Olimpiyat

YAYIN: Lig TV

HAKEMLER:Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

İSTANBUL BŞB: Mehmet Ali, Marcin, Mahmut, Barbosa, Gökhan, Efe, Serhat, Tjikuzu, Erman, Adriano (Dk. 46 Metin), İskender (Dk. 68 İbrahim)

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Önder, Lugano, Carlos, Deivid, Deniz, Emre, Vederson (Dk. 46 Uğur), Alex (Dk. 59 Semih), Güiza (Dk. 59 Kazım)

TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GOLLER: İskender (Dk. 5), Tjikuzu( Dk. 80)

SARI KARTLAR: Gökhan Gönül, Volkan, Mahmut, Güiza

KIRMIZI KARTLAR: Mahmut, Tjikuzu, Gökhan Gönül


ligtv.com.tr

_SoN_
02-08-2009, 21:23
aman ne güzeeel :)

Melancholy
02-08-2009, 21:56
Fenerbahçe belediye çukuruna düştü ama yiğidi öldür hakkını yeme fener'in yediği iki golde ofsayttı :D

MetinCeylan
02-09-2009, 00:01
ben bu sene sivasspor yada trabzondan yanındayım hak ediyolar bence.

fenerbahce eger kendini toplayabilir zirveye ulasırsa ozaman tebrik ederim