PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Schumacher 20 bin deviri geçti


alfonzo28
12-22-2007, 13:56
Michael Schumacher, Ferrari'nin ekstra 20 beygir gücündeki motoru ile Jerez'deki testlerde dakikada 20 bin devir sınırını geçti.

Cosworth ve Honda motorlarının da testlerde aynı sınırı geçtiği belirtiliyor, ancak markalarda şampiyonluk şansı süren ve Schumacher'i son grand prix'sinde galibiyetle uğurlamak isteyen Ferrari bu motoru pazar günü Sao Paolo'da koşulacak sezonum son yarışında kullanmayı planlıyor.

Toyota'nın eski motor şefi Norbert Kreyer, "motorun sadece bir yarış çıkarması yeteceği düşünülürse 20 bin gerçekçi bir değer" dedi.

Ferrari Brezilya Grand Prix'sine iddialı şekilde hazırlanırken, İspanyol ve Alman basını pazar günü koşulacak son yarış öncesi Alonso'nun şampiyonluğu büyük ölçüde garantilediği görüşünde birleşiyor.

İspanyol Marca, Alonso'nun işi bitirdiğini belirtti ancak Jerez'deki testleri domine eden Schumacher'i övmekten geri kalmadı:

'Alonso iyi iş çıkardı ve son yarışa kalmadan işi bitirdi. Eğer bunu başaramasaydı Renault'da şu anda alarm zilleri çalıyor olacaktı.'

Alman Kicker ise Schumacher'in sekizinci şampiyonluk şansının çok az olduğunu vurgulayan şu ifadeyi kullandı: 'Mission Impossible