PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatyaspor'da lisans sorunu çözüldü!


Fırtına_
02-08-2009, 12:23
Malatyaspor'da lisans sorunu çözüldü!


Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'a müjdeli haber geldi! Sarı kırmızılılar, Futbol Federasyonu ile lisans sorununu çözdü ve transfer edilen 5 yeni oyuncunun sahaya çıkmasının önünde engel kalmadı..


Basın sözcüsü Cebrail Mungan, transfer döneminde Manisaspor'dan İlhan Var, Gaskispor'dan Serkan Turhan, Almanya'dan getirdikleri Volkan, Aksarayspor'dan Buğra Dinler ve eski Beşiktaşlı genç forvet Nail Tilbaç ile anlaşma yaptıklarını, ancak eski oyuncuların alacakları nedeniyle Futbol Federasyonu'ndan lisans çıkaramadıklarını hatırlattı.

Eski futbolculara 600 bin TL civarında ödeme yaparak sorunu çözdüklerini dile getiren Mungan, şunları söyledi:
''Eski oyuncularımız Serdar Samatyalı, Atilla Birlik ve Mehmet Budak'a Malatyaspor'a yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz. Alacaklarına karşı kısmen ödeme yaparak sorunu çözdük. Futbol Federasyonu başkanımız sayın Mahmut Özgener'e de Malatyaspor'a bu zor dönemde katkıda bulunduğu için teşekkür ediyoruz. Yeni oyuncularımızın lisans sorun çözüldü. Artık oynayabilecekler.''

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1...u_cozuldu.html (http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090204/malatyasporda_lisans_sorunu_cozuldu.html)