PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat erdoğan'dan ilginç suçlama


Fırtına_
02-08-2009, 12:19
Erdoğan, "Ara transferin bitmesine 3 saat kala kulüpten arandım. ’Başkan tarafından kadro dışı bırakıldın’ dediler. Gerekçesini sordum, gerekçe belirtmediler. Gerçeği, Ankaragücü taraftarının bilmesini istiyorum" diye konuştu.

ARA transferin son gününde Ankaragücü’nden son dakika tranfseri olarak Sivasspor’a giden Murat Erdoğan, eski kulübündeki "Sevgisizlikten" yakınıp, yönetimi topa tuttu.

Ankaragücü Yönetiminin kendisine hak etmediği şekilde davrandığını savunan Murat Erdoğan, ara transferin bittiği 2 Şubat günü saat 14.30’da kendisinin kulüpten arandığını belirterek, "Başkan tarafından kadro dışı bırakıldığım söylendi. Gerekçesini sordum, gerekçe belirtmediler. Bu gerçeği, Ankaragücü taraftarının bilmesini istiyorum" diye konuştu.

Param Ankaragücü’nde kaldı
Kulüpten ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ve bu yüzden de alacaklarına rağmen Futbol Federasyonu’na sözleşme feshi için başvurmadığını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Peşinatımın yarısı, 17 maç başı ücretim ve maaşlarım Ankaragücü kulübünde kaldı. Devre arasında beni 6-7 kulüp istedi. Bunlardan biri de Sivasspor’du. Ama biz, takım arkadaşlarımızla bir araya geldik ve para problemimizi kafamızdan atıp, tüm enerjimizi, ligde kalmak için harcamamız gerektiği kararına vardık. ’Kaptan gemiyi en son terk eder’ düşüncesiyle alacaklarım konusunda federasyona başvurma hakkımı kullanmadım. Bazı arkadaşlarım, federasyona giderek bazı ödemelerini aldılar. Bazıları da sözleşmelerini feshettirip, transfer yaptılar. Ben bu yola asla girmedim. Ankaragücü takımının aldığı puanlarda önemli pay sahibi olduğumu düşünüyorum. Bu konuda mütevazı olmamın gereksiz olduğunu düşünüyorum."

Beni taraftar bağladı
Deneyimli oyuncu, birçok olumsuzluğa rağmen kendisini, Ankaragücü’ne taraftarların bağladığını söyledi. Sarı-lacivertli taraftarların kendisine olan sevgisi nedeniyle başarılı bir performans gösterdiğini dile getiren Erdoğan, "Biz taraftar sayesinde motive olduk. Ankara’dan ayrılmamın tek bir üzüntüsü var. O da Ankaragücü’nün taraftarının karşılıksız, büyük sevgisinden uzak kalmak. Böyle bir taraftar sevgisi herkese nasip olmaz. Benim yaşamımda onların yeri, her zaman başka olacak" dedi.

Murat Erdoğan, Süper Lig geçmişi kısa olmasına rağmen Sivasspor’un ligde yıllardır mücadele eden diğer takımlara profesyonellik konusunda örnek olduğunu kaydetti. Kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’un kendisine karşı yaklaşımlarında aradığı profesyonelliği bulduğunu vurgulayan Erdoğan, "Başkan, yönetim ve teknik heyet, bana özlediğim sevgiyi gösterdiler. Her futbolcunun yüzündeki tebessüm, beni motive etti. Uyum sorunu yaşamadım, yabancılık çekmedim" ifadelerini kullandı.



taraftarın sevdiği her futbolcuyu yolladılar...