PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şok..ankaragücü yenikent asaş'da oynamak istiyor


Fırtına_
02-08-2009, 12:19
Turkcell Süper Lig'de yaptığı transferlere rağmen beklediği çıkışı yakalayamayan Ankaragücü, suçu bu sene suni çimle kaplanan 19 Mayıs Stadı'nın zemininde buldu.

Sarı-lacivertli yöneticilerin, bugün Ankarasporlu yöneticilerle bir araya gelerek maçlarını normal çimle kaplı olan Yeni Kent ASAŞ Stadı'nda oynamak istediklerini iletecekleri öğrenildi.

Bu sezon oynadığı 18 maçta 3 kez sahadan 3 puanla ayrılan Ankaragücü'nün Ankara 19 Mayıs Stadı'nda tek bir galibiyeti bulunuyor. Sarı-lacivertliler, deplasman takımı olarak çıktığı karşılaşmada Hacettepe'yi 1-0 yenmişti.

Diğer Ankara kulüplerinin de 19 Mayıs Stadı'nın zemininden şikayetçi oldukları ve alınan yenilgileri suni çime bağladıkları, bu nedenle de Gençlerbirliği ile Hacettepe'nin de maçlarını Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamak istedikleri bildirildi.

Bu arada, maçlarını Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamaya karar verdikten sonra stadı baştan sona yenileyerek kaliteli bir stat haline getiren Ankarasporlu yöneticilerin, Ankara takımlarından gelecek tekliflere soğuk baktıkları öğrenildi.

Yenikent ASAS Stadı'nın zemininin bütün Ankara takımlarının değil 2 takımın yükünü bile kaldıramayacak düzeyde olduğunu belirten yetkililer, hem kupada hem de ligde verdikleri mücadeleden dolayı stadın zemininin ancak Ankaraspor'un maçlarına yeteşebilecek düzeyde olduğunu kaydettiler.