PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümit Kayıhan Denizlispor'dan istifa etti!


Fırtına_
02-08-2009, 12:18
Ümit Kayıhan gitti!


Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve Fortis Türkiye Kupası'nda da havlu atan Denizlispor'da ayrılık yaşandı! Teknik direktör Ümit Kayıhan ile yeşil siyahlıların yolları ayrılırken, yeni hoca adayının Mesut Bakkal olduğu ifade edildi..


NTVSpor'a telefonla bağlanan Ümit Kayıhan'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Yollarımızı ayırdık. Yönetimle karşılıklı oturduk konuştuk. 15 yılık kariyerimde en şanssız dönemimi yaşadım. 2 maç kaybettik. 3 sakatlık verdik. Orturduk ve kan değişikliğinin gerekli olduğunu konuştuk. Roman ve Tomas'ın ayrılmasının sebebi yönetimle ile birlikte verilen ortak karardır. Denizlispor kimle anlaştı bilemiyorum ama Ankaraspor maçından sonra Antalya'ya geldik. Telefon trafiği oldu ve böyle bir karar aldık. Belki Denizlispor başka bir hocayla daha başarılı olur diye düşündük. Ben Denizlispor'un iyi ama tecrübesiz bir takım olduğunu görüyorum. Yeni transferlerin takıma yararlı olacağını düşünüyorum. Yeni oyuncuların adaptasyon sorunu çekecebileceğini düşünüyorum. Biz de teknik heyet olarak bir dezavantaj yaşadık. Üst üste ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlarla oynadık"

Öte yandan Denizlispor yönetimin teknik direktör Mesut Bakkal ile görüştüğü ve Ümit Kayıhan'ın yerine takımın başına getirebileceği ifade edildi..

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...han_gitti.html (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090205/umit_kayihan_gitti.html)