PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rizespor'da taraftar idmanı bastı


Fırtına_
02-08-2009, 12:17
Ligin ikinci yarısında oynadığı üç maçı da kaybeden Çaykur Rizespor'un antrenmanını basan taraftarlar, teknik direktör Suat Kaya'yı istifaya davet etti.

Bank Asya 1. Ligi'nin ikinci yarısına teknik direktör Metin Diyadin'i gönderip, Suat Kaya'yı göreve getirerek giren Çaykur Rizespor'da alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından sıkıntılı günler yaşanıyor.

Morallerin oldukça bozuk olduğu takıma, taraftarlar da tepki göstermeye başladı. Boluspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan yeşil - mavili takımın bugün yaptığı idman öncesi, Mehmet Cengiz Tesisleri önünde toplanan yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu, futbolcuları protesto ederek, teknik direktör Suat Kaya'yı istifaya davet etti.

Jandarma'nın geniş güvenlik önlemi aldığı tesislerde protestolar altında devam eden antrenman olaysız bir şekilde sona erdi. Bu arada Suat Kaya'nın raporu doğrultusunda takımdan gönderilen Mustafa Çiçek, kendisine takım bulamayınca geri döndü. Çiçek'in, PAF takımla antrenmanlara çıkacağı belirtildi.

YÖNETİM, KAYA'YI GÖNDERMEYE HAZIRLANIYOR
Öte yandan alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilerin odağı haline gelen teknik direktör Suat Kaya ise basına konuşmama kararı aldı. Bu arada yaran bir toplantı yapacak olan Çaykur Rizespor yönetim kurulunun Suat Kaya'nın görevine son verebileceği öğrenildi.