PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dardanel’in zirve keyfi


Fırtına_
02-08-2009, 12:16
Çanakkale Dardanelspor’da, mücadele ettiği TFF 2. Futbol Lig 1. Klasman Grubunda liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor.



Kademe Grubunu 26 puanla 6. sırada tamamlayan Çanakkale Dardanelspor, Klasman Grubu maçlarına fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Darıca Gençlerbirliği 5-2, Sarıyer’i 4-2 ve Beylerbeyi’ni 1-0 mağlup ederek iyi bir galibiyet serisi yakalayan Çanakkale Dardanelspor puanını 35’e yükselterek Pendikspor’un puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturdu.



Genel Menajer Nahit Güzel, Play-Off hedefine ulaşamadıklarını, ancak Ekstra Play-Off kesinlikle katılacaklarını belirterek iddialı konuştu. Yakalanan galibiyet serisiyle futbolcuların moral ve motivasyonlarının en üst seviyeye ulaştığını da belirten Güzel, “Cezalı olan Koray ve İlyas gibi iki önemli golcü futbolcumuzdan yoksun çıktığımız Beylerbeyi maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Cezalı oyuncularımızın yerine forma giyen genç oyuncularımız da sahada en iyi şekilde mücadele etti. Zor da olsa kazandığımız için çok mutluyuz” dedi. Haftayı bay olarak geçireceklerini ifade eden Güzel, bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, deplasmanda oynayacakları Gebzespor maçıyla galibiyet serisine kaldıkları yerden başlayacaklarına inandığını da belirtti