PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln 2. yarıya bomba gibi girecek..


DİGİMAX
12-22-2007, 09:45
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/173491.jpgÖzel çalışma programıyla ülkesine tatile giden Brezilyalı, "Dönüşüm muhteşem olacak. Gerçek Lincoln'ü herkes izleyecek" sözünü verdi

Sarı-Kırmızılı ekibin, Gheorghe Hagi’den sonra eksikliğini hissettiği yıldız olarak renklerine kattığı Cassio Lincoln’ün, ülkesine tatile giderken bomba gibi döneceğine dair söz verdiği belirtildi.

Sezon ilk yarısında inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen ve sık sık sakatlandığı için beklenenden uzak bir görüntü çizen Brezilyalı oyuncu, bu durumunu uyum sürecini henüz atlatamamasına bağladı. Sakatlığı nedeniyle devreyi kapatan ve izin alarak ülkesine giden Brezilyalı, özel çalışma programını da yanına aldı.

‘Uyum süreci bitti’
Teknik kadronun hazırladığı programa harfiyen uyacağını söyleyen Lincoln’ün, “Her bakımdan çok farklı bir ülkeye geldim. Galatasaray camiasının sıcak yaklaşımı beni çok mutlu etti, ama alışma süresi yine de uzadı. Ancak artık bu sorun geride kaldı. 2 Ocak’ta döndüğümde, hem sağlık hem de beyin olarak tam hazır olacağım. Beklentilere tam olarak yanıt veremediğimi ben de biliyorum. Bunun ezikliğini de hissediyorum açıkçası. Ancak size söz veriyorum, dönüşüm muhteşem olacak” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

alfonzo28
12-22-2007, 12:39
haydi hayırlısı
inşallah yine ilk maçlardaki gibi bir lincoln izleriz:D

kayısıkentli
12-22-2007, 12:59
hayırlısı olsun diyelim.............:D