PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü


kelebek35
02-07-2009, 11:57
Şanlıurfa'da, kadın meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olaya karışan 2 kişi yakalanırken 1 kişi ise kayıplara karıştı

Alınan bilgiye göre olay Atatürk Mahallesi 19. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre kadın meselesi yüzünden uzun süredir kavgalı olan 5 arkadaştan Halil Budak (26) ve Murat Kenanoğlu (24) söz konusu olayın yaşandığı sokaktaki bekar evinde alkol aldıkları sırada arkadaşları oldukları öğrenilen Mustafa B. ve Mehmet Y. ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi, 34 BIC 48 plakalı otomobille eve geldi. Daha önceden de husumetleri olduğu belirtilen arkadaşlar arasında Mustafa B ve Mehmet Y. ile kimliği belirsiz şahıs, aldıkları alkolün de etkisiyle sokakta bağırarak Halil Budak ve Murat Kenanoğlu'nu dışarı çağırdı.

Kapıyı açan Budak ve Kenanoğlu'nun üzerine 3 kişi tarafından pompalı silah ve tabancayla ateş açıldı. Ayağından yaralanan ve sokağa kaçan Kenanoğlu ile peşine düşen diğer 3 kişi, bu sırada ihbar üzerine sokağa gelen polislerce fark edildi. Polis, alkolün de etkisiyle sokak arasında sendeleyerek kaçmaya çalışan zanlılardan Mustafa B. ile Mehmet Y.'yi yakalarken, kimliği henüz belirlenemeyen zanlı ise karanlıktan da faydalanarak kaçmayı başardı.

Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, yaralanan Halil Budak ile Murat Kenanoğlu ise tedavi için Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü.

Budak başına isabet eden mermi yüzünden yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Kenanoğlu'nun sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.
Kaçan üçüncü zanlının yakalanması için polis çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada polis, katil zanlılarının olay yerine geldiği otomobilde ve sokakta yaptığı aramada bira şişelerine rastladı.


Zaman